Σκορδά – Ουγγαρέζος: Έγινε χαμός στον αέρα για τις φωτογραφίες Κωστέτσου στην Ειδομένη!

«Το πώς αισθάνεται κάποιος δεν μπορείς να το κρίνεις»! – «Δεν λαϊκίζω τώρα αλλά με φέρνεις σε δύσκολη θέση να περιγράψω τι γίνεται από πίσω»…


Ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς, στην επιστροφή τους από τα Σκόπια όπου βρέθηκαν στο πλαίσιο επίδειξης μόδας, έκαναν στάση στην Ειδομένη.

Εκεί, ο σχεδιαστής ανέβασε στο instagram μια σειρά από duck face selfie, έχοντας για φόντο τον πόνο και την ταλαιπωρία στα πρόσωπα των προσφύγων. Μάλιστα, συνόδευσε τις φωτογραφίες με μια σειρά από ατυχή hashtags.

Οι αντιδράσεις, όπως ήταν αναμενόμενο ήταν μεγάλες. Το θέμα συζητήθηκε και στο “Πρωινό” με την Φαίη Σκορδά και τονΔημήτρη Ουγγαρέζο να διαφωνούν έντονα.

Δημήτρης: Είναι τουλάχιστον εκμετάλλευση και είναι κρίμα, είναι ατόπημα.
Φαίη: Δεν μπορώ να έχω άποψη και το θεωρώ εξίσου άσχημο να κρίνεις και να λες ότι είναι εκμετάλλευση Δημήτρη. Το πώς αισθάνεται κάποιος δεν μπορείς να το κρίνεις.

Δημήτρης: Δεν βλέπω κανένα συναίσθημα εδώ, βλέπω duck face. Υπάρχει ξεκάθαρη εκμετάλλευση. Να πάω κι εγώ σε έναν χώρο που πονούν άνθρωποι και να πω “Κοιτάξτε πόσο καλά είμαι εγώ γιατί έρχομαι από τη μεγάλη μου επιτυχία, αλλά υπάρχει κι αυτή η ζωή… Κοιτάξτε πίσω”.

Φαίη: Οι επιλογές μας και το πως συμπεριφερόμαστε μέσα στον χρόνο μας καθορίζουν. Από τον καθένα περιμένεις, ακόμα κι ένα τέτοιο θέμα, να το χειρίζεται διαφορετικά. Δεν σημαίνει ότι δεν πονάει, ότι δεν στεναχωρέθηκε.

Δημήτρης: Αν πονάει δεν το έδειξε με τον σωστό τρόπο. Αυτοί οι άνθρωποι εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους και μένουν σε σκηνές. Δεν λαϊκίζω τώρα αλλά με φέρνεις σε δύσκολη θέση να περιγράψω τι γίνεται από πίσω. Η πράξη είναι κατακριτέα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!