”Σιωπή” … Και οι ανάσες στο κατάμεστο θέατρο ήταν κενές, γεμάτες από Σιωπή

Η πλοκή σε καθηλώνει , η σιωπή απλώνεται στο κοινό και το συναίσθημα σε ταρακουνάει ….Ότι και να συμβεί , πάντα θα υπάρχει μια σπίθα μέσα στη σιωπή να σου θυμίζει το πόθο της ζωής .


Η Σιωπή ..

Μια παράσταση που ανέβηκε χτες στο Χυτηριο Theatre & ART Cafe σε κείμενο της Τάνιας Χαροκόπου και σκηνοθεσία Μενέλαου Τζαβέλα

Η πλοκή σε καθηλώνει , η σιωπή απλώνεται στο κοινό και το συναίσθημα σε ταρακουνάει ….Ότι και να συμβεί , πάντα θα υπάρχει μια σπίθα μέσα στη σιωπή να σου θυμίζει το πόθο της ζωής .

Ένα γεμάτο θέατρο μέσα στην απόλυτη σιωπή … ακόμα και οι ανάσες ήταν κενές σαν να είχαν την δική τους σιωπή

Ένα γεμάτο θέατρο παρακολούθησε την παράσταση χωρίς ανάσα στην κυριολεξία

Ρεσιτάλ ερμηνείας από όλους

Η Νέλλη Γκίνη μαγικά σιωπηλή σε καθηλώνει λέγοντας πως είναι, να είσαι μια Κυρία στο σανίδι με την απόλυτη φωνή και όχι την σιωπή… Συγκλονιστικά Υπέροχη !!! 

Η Ελευθερία Ρήγου σε ένα ρόλο που πραγματικά αγγίζει όλους σε στιγμές αδυναμίας αλλά και ερμηνεία που καθηλώνει. Συγκλονιστικά καλή μαζί με την Νέλλη περνάνε τόσα μηνύματα ζωής και θλίψης, κακίας και καλοσύνης, αγάπης και μίσους αλλά και Σιωπής …

Ο Βασίλης Μπατσατσούκας μαγικός σε ένα ρόλο που επίσης σε καθηλώνει και σε οδηγεί να δείς τον εαυτό σου τόσο κοντά όσο τον ζει και αυτός.

Η Κωνσταντίνα Σιλεβρή επίσης μαγική σε ένα ρόλο που θα πει κανείς πως της ταίριαζε γάντι σαν ρόλος αλλά εμείς που την ξέρουμε καλά θεωρούμε ότι κατάφερε το αδιανόητο. Τόσο καλό παιδί και τόσο ταλαντούχο που ο ρόλος της Βόσνιας της ταίριαξε τόσο πολύ που φαντάζομαι ότι και η ίδια δεν το πίστευε ..

Κερδίσατε το χειροκρότημα του κοινού επάξια … Κερδίσατε το χαμόγελο το γέλιο και το κλάμα του κοινού με ΤΟ ατράνταχτο ταλέντο ΣΑΣ!!! 

Η σκηνοθεσία του Μενελάου Τζαβέλα τόσο αρμονική σαν γλύπτης που όλα όσα είδαμε μόνο ένας γλύπτης θα τα έφτιαχνε τόσο καλά.

Τόσο επίκαιρό τόσο καλοδούλεμενο τόσο αρμονικό αλλά και τόσο ανατρεπτικό σε ένα κείμενο της Τάνιας Χαροκόπου μέσα από μια Αληθινή Ιστορία που θα σας καθηλώσει.

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!