Συναυλίες Βορείου Ελλάδος-Καλοκαίρι 2011

Διαβάστε και ενημερωθείτε για τις συναλίες του φετινού καλοκαιριού για τον μήνα Ιούνιο!


Διαβάστε και ενημερωθείτε για τις συναλίες του φετινού καλοκαιριού για τον μήνα Ιούνιο!

Διαβάστε και ενημερωθείτε για τις συναλίες του φετινού καλοκαιριού για τον μήνα Ιούνιο!

Διαβάστε και ενημερωθείτε για τις συναλίες του φετινού καλοκαιριού για τον μήνα Ιούνιο!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2011
Τετάρτη 8 Ιουνίου («Βαβυλωνία», Μύλος). Ο Γιάννης Χαρούλης μετά τις χειμερινές εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα ξεκινάει από την Αθήνα την καλοκαιρινή του περιοδεία, που θα τον φέρει και στη Θεσσαλονίκη.
Πέμπτη 9 Ιουνίου (Μύλος club). Λίγο πριν την ολοκλήρωση του επόμενου του solo album του “ Warnings”, ο John Jeff πραγματοποιεί την πρώτη από τις καλοκαιρινές του συναυλίες στο Club του Μύλου. Το event ανοίγουν στις 21:30 οι Great Eastern και οι Rocket Surgery  με δικά τους τραγούδια αλλά και γνωστές pop/rock/alternative επιτυχίες.
Τετάρτη 15 Ιουνίου (Βαβυλωνία). Το μοναδικό συγκρότημα Sublime with Rome, έρχεται από την Αμερική για μία άκρως καλοκαιρινή συναυλία υπό τους ήχους της ska-punk & reggae μουσικής.
Πέμπτη 16 Ιουνίου (Βαβυλωνία). Ο Παύλος Παυλίδης σε ένα live που περιλαμβάνει νέες επιτυχίες του, χωρίς φυσικά να ξεχνά το παρελθόν με τα «Ξύλινα Σπαθιά».
Παρασκευή 17 Ιουνίου (Βαβυλωνία): Και φέτος το καλοκαίρι ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με μεγάλο σχήμα. Δέκα μουσικοί συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο του καλλιτέχνη «Ο Ελάχιστος Εαυτός», όπως και πολλά παλιότερα κομμάτια.
Δευτέρα 20 Ιουνίου (Βαβυλωνία): Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύουν τραγούδια των πιο γνωστών Ελλήνων συνθετών (Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Χρήστος Νικολόπουλος, Σταμάτης Κραουνάκης, Γιώργος Θεοφάνους).
Δευτέρα 20 Ιουνίου (Μονή Λαζαριστών). Ενα από τα λίγα ραντεβού που δίνει η Ελευθερία Αρβανιτάκη με το ελληνικό κοινό φέτος το καλοκαίρι είναι κι αυτό στη Θεσσαλονίκη, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει παλιές και νέες επιτυχίες της.
Τρίτη 21 Ιουνίου (Βαβυλωνία): Ραντεβού επί σκηνής με το δημοφιλή ερμηνευτή από την Κρήτη Μιχάλη Τζουγανάκη.
Τετάρτη 22 Ιουνίου (Βαβυλωνία): Μετά την περσινή τους επανασύνδεση, ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας ξαναβγαίνουν στο δρόμο, στο πλαίσιο της περιοδείας τους «2011 Best Of Tour». «Νύχτωσε νύχτα», «Μια βραδιά στο λούκι», «Της αγάπης μαχαιριά», «Φάνης», «Γέλα, πουλί μου» και άλλες παλιές επιτυχίες τους δε θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά από το πρόγραμμα.
Τετάρτη 22 Ιουνίου (Μονή Λαζαριστών): Μετά την περιοδεία και την κυκλοφορία του δίσκου τους στη Γερμανία, οι Locomondo επιστρέφουν στην Ελλάδα για να δώσουν μία σειρά καλοκαιρινών συναυλιών σε όλη τη χώρα. Η αρχή θα γίνει στην Αθήνα, ενώ αμέσως μετά σειρά έχει η Θεσσαλονίκη. Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθεί στην καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια» και στην ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων (www. streetpaper.gr).
Παρασκευή 24 Ιουνίου (Μονή Λαζαριστών): Στο δρομολόγιο «Αθήνα – Κωνσταντινούπολη» μέσω Θεσσαλονίκης θα συντροφέψει το κοινό η Ευανθία Ρεμπούτσικα, με εικόνες της Πόλης και του Βοσπόρου, τις μουσικές της που έντυσαν τις τουρκικές ταινίες «Babam ve Oglum» και «Ulak», αλλά και ορχηστρικά από «Το Αστέρι κι η Ευχή», «Μικρές Ιστορίες» και «Μεγάλοι Ελληνες». Μαζί της επί σκηνής, εκτός από την Ντιλέκ Κοτς, και οι μουσικοί Αντρέας Συμβουλόπουλος, Σωκράτης Συνόπουλος, Παντελής Στόικος, Πλούταρχος Ρεμπούτσικας, Φέργκους Κάρι, Νίκος Παπαβρανούσης και Γιώργος Κοντογιάννης.
Παρασκευή 24 Ιουνίου (Θέατρο Γης): Μετά την πετυχημένη πορεία της το χειμώνα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, η μουσικο-θεατρική παράσταση «Μαρινέλλα – Το μιούζικαλ» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, περιοδεύει ανά την Ελλάδα με πρωταγωνίστρια φυσικά την μοναδική Μαρινέλλα.
Σάββατο 25 Ιουνίου (Βέροια): Η Γιώτα Νέγκα, ο Μιχάλης Δημητριάδης, η Μαρία Σταφυλοπάτη και ο Γιώργος Αιγιώτης συναντούν επί σκηνής τον Χρήστο Νικολόπουλο.
Δευτέρα 27 Ιουνίου (Μονή Λαζαριστών): Η Ελένη Τσαλιγοπούλου συμπράττει επί σκηνής με γνωστούς ερμηνευτές και μουσικούς: Μελίνα Κανά, Μανώλη Λιδάκη, Γιώργο Ανδρέου, Κώστα Λειβαδά, Ανδριάννα Μπάμπαλη και «Μίκρο». Η καλοκαιρινή περιοδεία της Τσαλιγοπούλου σηματοδοτεί μια νέα αρχή με αφορμή το άλμπουμ της «Ταρίρα», όπου παρουσίασε τις πρώτες της συνθετικές απόπειρες. Οι μουσικοί που θα τη συνοδεύσουν είναι: Βαγγέλης Καλαμάρας – τύμπανα, Δημήτρης Μπασλάμ – μπάσο, Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρα, Αρης Χατζησταύρου – κιθάρα και Δημήτρης Μυστακίδης – κιθάρα, μπουζούκι.
Δευτέρα 27 Ιουνίου (Βαβυλωνία): Ο Παντελής Θαλασσινός βγαίνει για άλλη μία φορά για καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα.
Τρίτη 28 Ιουνίου: (Μονή Λαζαριστών): Οι «Χειμερινοί Κολυμβητές», οι «Maraveyas Ilegal», ο Πάνος Μουζουράκης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας και οι «Ska Bangies» ανοίγουν την αυλαία του «Ark Festival», που φέτος, μετά την Αθήνα, οργανώνεται και στη Θεσσαλονίκη.
Τετάρτη 29 Ιουνίου (Μονή Λαζαριστών): Δεύτερη και τελευταία μέρα για το «Ark Festival» με τους Monika, «Xaxakes», «The Burger Project», «Imam Baildi» και «63 High».
Τετάρτη 29 Ιουνίου (Θέατρο Γης): Ο Δημήτρης Μητροπάνος συνεργάζεται για μία σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα με τον Γιάννη Κότσιρα και τον Δημήτρη Μπάση. Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύει δεκαμελής ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του επί χρόνια στενού συνεργάτη του Δημήτρη Μητροπάνου, Γιάννη Παπαζαχαριάκη.
 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!