”Συναντάει” τη Μυρτώ η 18χρονη Ασπασία που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της!

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρεται στο ίδιο κέντρο αποκατάστασης – Η περιπέτεια υγείας της, εξακολουθεί να συγκλονίζει…


Στο κέντρο αποκατάστασης που νοσηλεύεται η Μυρτώ θα μεταφερθεί η 18χρονη Ασπασία απο το Άργος, η κοπέλα την οποία πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι ο 47χρονος πατέρας της – τον περασμένο Αύγουστο – για να εκδικηθεί με τον τρόπο αυτό την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η Ασπασία δέχθηκε μια σφαίρα στον αυχένα και μία στο ζυγωματικό. Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα «Espresso», τρεις μήνες μετά το περιστατικό που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, η μητέρα της Ασπασίας μπορεί πλέον να ελπίζει ότι η κόρη της θα σταθεί ξανά στα πόδια της.

Οι γιατροί του ΚΑΤ, στο οποίο νοσηλεύεται η Ασπασία, είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της αφού η 18χρονη βλέπει, καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται και έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της, ωστόσο, δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει γιατί έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε λίγες μέρες λοιπόν, η Ασπασία Μπόγρη θα πάρει εξιτήριο από το ΚΑΤ και θα μεταφερθεί στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus, στο οποίο νοσηλεύεται από το Σαββατοκύριακο η Μυρτώ.

Μιλώντας στην εφημερίδα, η επιστημονική διευθύντρια του Animus, Κατερίνα Σαραμούρτση, είπε ότι η εισαγωγή της κοπέλας είναι θέμα ημερών και τόνισε ότι αν και δεν είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με την Μυρτώ, ωστόσο, έχει παρόμοια κλινική εικόνα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!