«Σήκωσε το χέρι του και με χτύπησε» -Τι λέει η 43χρονη που κατήγγειλε γνωστό δικηγόρο για βία και απειλή


Μουδιασμένος είναι ο νομικός κόσμος της χώρας από την δεύτερη, μέσα σε λίγα 24ωρα, καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας για σωματική και λεκτική κακοποίηση από γνωστό δικηγόρο σε βάρος μιας 43χρονης δικηγόρου.

Η 43χρονη δείχνει τα σημεία στο πρόσωπο και το σώμα στα οποία δέχτηκε, όπως καταγγέλλει, χτυπήματα από τον 70χρονο πρώην σύντροφο, εργοδότη και γνωστό δικηγόρο.

Το νέο άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας έγινε στις 28 Απριλίου στου Ρέντη. «Τσακωνόμαστε για το οικονομικό κομμάτι κατά βάση και αρχίζει να μου λέει ότι είμαι μεγάλη κ… και ότι δεν έχει δει μεγαλύτερη. Ότι ήμουν ένα δικηγορικό τίποτα, που το πήρε στο γραφείο και το έκανε δικηγόρο. Όταν τόλμησα να αντιδράσω και να πω επί λέξει ότι: ”Δεν σε χάλασε κιόλας, ένα σωρό δουλειές σου έβγαζα”, σήκωσε το χέρι του και με χτύπησε αρχικά. Όλα αυτά με το αυτοκίνητο εν κινήσει, κινδυνεύοντας να σκοτωθούμε», ανέφερε στο Mega η γυναίκα.

Αμέσως μετά το επεισόδιο ο γνωστός δικηγόρος στάθμευσε το αυτοκίνητο και έφυγε. Η 43χρονη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά, όπου υπέβαλε μήνυση και στη συνέχεια στην ιατροδικαστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η δικηγόρος φέρει εξοίδηση (πρήξιμο – φούσκωμα) στην αριστερή βρεγματική χώρα, εκχύμωση στον αριστερό βραχίονα και μικροεκχύμωση στην πρόσθια επιφάνεια του αριστερού βραχίονα.

Το επεισόδιο έγινε στις 28 Απριλίου στην περιοχή του Ρέντη, όπως καταγγέλλει η 43χρονη. Ο γνωστός δικηγόρος διέφυγε του αυτοφώρου. «Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι μου έχει υποβάλλει μήνυση ότι εγώ υποτίθεται τον χτύπησα. Μέσα στην παράνοια της στιγμής (…) κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν τον ακούμπησα καθόλου», σημείωσε η 43χρονη.

Η γυναίκα δεν επιθυμούσε την εγκατάσταση panic button, αλλά ούτε και την μεταφορά της σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες. Η υπόθεση έχει φτάσει στον εισαγγελέα και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, ενώ τα διερευνώμενα αδικήματα είναι βία και απειλή.

Η δικηγόρος εργάστηκε στο δικηγορικό γραφείο τους δυο τελευταίους μήνες ως εξωτερική συνεργάτης. «Είχαμε κάνει τη συμφωνία την οικονομική για ένα εξευτελιστικό ποσό για δικηγόρο, 400 ευρώ το μήνα και είχε γίνει η συμφωνία ότι το υπόλοιπο των χρήματων θα δινότανε από εκείνον με τη μορφή ανάληψης κατ’ αποκοπή υποθέσεων, οπού θα κρατούσα την αμοιβή. Αυτό δεν έγινε ποτέ», εξήγησε η 43χρονη.

Ο δικηγόρος, αρνείται όσα του αποδίδονται και μάλιστα έχει στραφεί κατά της καταγγέλλουσας, υποστηρίζοντας πως όσα λέει είναι ψευδή. «Δύο μέρες μετά το συμβάν ο συγκεκριμένος με κάλεσε για να μου πει ότι δήθεν μου ζητάει συγγνώμη. Του το έκλεισα. Τέλος πάντων τηλέφωνα επί τηλεφώνων να μου λέει πόσο μετάνιωσε, ”λυπήσου με πώς θα μεγαλώσω τα παιδιά μου”», είπε η 43χρονη δικηγόρος.

H σύζυγος του γνωστού δικηγόρου μέσω του δικηγόρου της υποστηρίζει ότι δέχεται bullying από την 43χρονη και όπως λέει, ακόμα και στην αθλιότητα όρια αξιοπρέπειας. «Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω δεχθεί επανειλημμένως διαδικτυακό bullying από γυναίκα συνάδελφό μου, που εσχάτως αναφέρεται ως «ασκούμενη δικηγόρος 43χρονη», η οποία έχει παρουσιαστεί δημοσίως, άλλοτε ως δήθεν συνεργάτης του γραφείου μου, και ιδιωτικώς, ως φερόμενη εφήμερη ερωτική σύντροφος του συζύγου μου, άνευ της δικής μου γνώσεως, για οποιαδήποτε από τις επικαλούμενες δύο εκδοχές της», ανέφερε η σύζυγος.

Το MEGA επικοινώνησε με το γνωστό δικηγόρο, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!