Shaya: Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση από συνεργάτες, ατζέντηδες, μάνατζερ, ακόμα κι από πελάτες


Η Shaya συγκλονίζει με τις δηλώσεις της στην Super Κατερίνα. Δήλωσε ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης από συντρόφους της. Επιπλέον, μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

«Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση από συνεργάτες, ατζέντηδες, μάνατζερ, ακόμα κι από πελάτες. Ήταν μια εποχή που ο άλλος έλεγε ότι αγόρασα μια σαμπάνια και τώρα μου ανήκεις. Είχε τύχει σε φίλη μου να την βιάσουν. Εγώ το έμαθα 15 χρόνια μετά γιατί νόμιζε ότι κάπου έφταιγε. Έγινε από μάνατζερ. Στην πρώτη μου σχέση στα 17 παίξαμε ξύλο. Πιο μεγάλη, όταν ήμουν στις Hi -5, έτυχε σε μια σχέση που ήταν η χειρότερη που έχω κάνει» ανέφερε η Shaya.

«Όταν γνώρισα τον άντρα μου κι ήθελα να κάνω ένα παιδί μαζί του, μου είπαν ότι δεν ξέρουμε γενικά αν θα μπορέσεις να κάνεις παιδί κι αν θα μπορέσουμε να σώσουμε την μήτρα σου. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Για καλή μου τύχη ο άντρας που είχα βρει, είχε τον καλύτερο γυναικολόγο της Ευρώπης και μετά από μισό χρόνο έμεινα έγκυος και γεννήθηκε το θαύμα μου» είπε η Shaya για την πιο δύσκολη στιγμή της.

πηγή: zappit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!