Από τη Γωγώ Θωμά,

Η Shaya ετοιμάζεται για τις πιο glam γιορτινές εμφανίσεις και μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της –καθώς και το δώρο που έρχεται για εκείνη το 2017 και την έχει… ξετρελάνει!

Τα outfits του ρεβεγιόν
Τις φετινές γιορτές σκέφτομαι να επιλέξω ένα chic lady look. Ένα glamorous κόκκινο μακρύ φόρεμα θα ήταν ιδανικό για το xmas και το new year’s eve party. Άλλη μου επιλογή θα είναι ένα άνετο golden κοντό φόρεμα με ψιλή παγιέτα. Από τα φετινάtrends αγαπώ τη λάμψη. Στρας και glitter, παγιέτα και δαντέλα. Ότι μας φαινόταν υπερβολικό να φορέσουμε,  πιστεύω πως τώρα είναι η στιγμή να βγει από την ντουλάπα μας! Yeah! .

Όμορφα Μυστικά
Για το πάρτυ των Χριστουγέννων σχεδιάζω να κάνω smokey eyes μακιγιάζ που κάνω σπάνια, έντονο contouring, bronze γυαλάδες και ένα κραγιόν σε γλυκές αποχρώσεις. Για την πρωτοχρονιά σκέφτομαι να «παίξω» με έντονο κόκκινο κραγιόν, contouring και διακριτικό μακιγιάζ στα μάτια με έντονες βλεφαρίδες.

Υπόθεση άρωμα
Δεν είμαι από τις γυναίκες που τρελαίνονται για τα αρώματα και γενικά τα Χριστούγεννα όλα μου μοσχοβολάνε ήδη -το έντονο άρωμα πορτοκαλιού, η μαγεία της κανέλας και του μοσχοκάρυδου, η βανίλια και το κακάο- και έτσι δεν μου αρέσει να φοράω και εγώ κάτι έντονο. Ίσως επιλέξω ένα φρουτένιο spray σώματος.

Το δώρο του 2017
Επιτέλους είναι έτοιμη η καινούργια μου δισκογραφική δουλεία με τίτλο “Stronger”. Οπότε, το μεγαλύτερο δώρο φέτος θα μου το κάνει η εταιρεία μου Spider Music με την κυκλοφορία του νέου μου δίσκου.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.