Sexting | Πότε θεωρείται απιστία το μήνυμα που στέλνεις σε άλλον!


Κάποτε, όταν μιλούσες στο τηλέφωνο και ακουγόταν η ερώτηση “Και…τι φοράς τώρα;”, ήταν σήμα έναρξης μία πιο πικάντικης συζήτησης ανάμεσα σε κάποιους εντός ή εκτός σχέσης.

Τώρα, πλέον, που το τηλέφωνο έχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες χάρη στη τεχνολογία, μπορείς χωρίς να μιλάς, αλλά γράφοντας και στέλνοντας φωτογραφίες και βίντεο να μοιράζεσαι τις φαντασιώσεις σου και την σεξουαλική σου διάθεση.

Το sexting σαν προετοιμασία για μία σεξουαλική είναι όντως παρόν σε ένα ποσοστό 70% του γενικού πληθυσμού. Μέσα στο ποσοστό αυτό, θα συναντήσουμε κυρίως άντρες, οι οποίοι και το παραδέχονται πιο εύκολα αλλά και το βρίσκουν όντως ενδιαφέρον. Οι γυναίκες από την άλλη, θεωρούν πως το sexting ενδεχομένως να αντικαταστήσει την σεξουαλική επαφή ή να μην οδηγήσει πουθενά! Σε κάθε περίπτωση, λίγο πολύ όλοι έχουν μια sexting εμπειρία είτε ήταν περαστικοί είτε τους άρεσε και έχουν εξελίξει τις ικανότητές τους.

Μήπως όμως έχει και τα κατά του;

 

  • Μη-ρεαλιστικές προσδοκίες

Όσα λέτε και όσα δείχνετε ίσως σε βάζουν σε σκέψεις “Ναι, αλλά εγώ δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό”, “Το στήθος μου του άρεσε έτσι λόγω φωτισμού” και άλλες που θα σε κάνουν ενδεχομένως να θες να αποφύγεις ή να καθυστερείς την (επόμενη) συνάντησή σας χωρίς ρούχα.

Υπάρχει το ενδεχόμενο τα μηνύματά σου ίσως να μην είναι αρκετά ασφαλή και να τα βλέπουν άλλοι, γιατί ο παραλήπτης θέλει να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του για σένα ή απλά να θέλει να κάνει φιγούρα σε άλλους.

  • Έκθεση σε λάθος άτομα

Εκτός από φίλους του, ο παραλήπτης ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου για να τα μοιραστεί στο ίντερνετ – και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεσή σου.

  • Μειώνεται η αγωνία

Έχοντας ξεκινήσει να αποκτάς μία εικόνα για το πως είναι ο σύντροφός σου, τι του αρέσει, τι απολαμβάνει περισσότερο από όλα, χάνεται κάπως το μυστήριο.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thatslife.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!