Sexperts | 8 hot tips για να γίνει το κρεβάτι κόλαση!


Η Δρ. Aline Zoldbrod, που ειδικεύεται στις σχέσεις μεταξύ ζευγαριών, προτείνει:

1. Γράψε μια ερωτική ιστορία επηρεασμένη από τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του συντρόφου σου και ονόμασε τους χαρακτήρες με τα δικά σας ονόματα: Όταν θα είστε και οι δύο σε διάθεση για σεξ καλό θα ήταν να του διαβάσεις αυτήν την μικρή ιστοριούλα για 3 βασικούς λόγους: α) Είναι πολύ ωραίο να κάνεις κάτι δημιουργικό και να το μοιράζεσαι, β) Δείχνεις ότι γνωρίζεις πραγματικά τον σύντροφό σου και ακούς τις επιθυμίες του και γ) Θα τον κάνεις να αισθανθεί μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και να «ζεσταθεί» ερωτικά.

2. Σκέψου ένα μέρος εκτός σπιτιού που θα μπορούσες να κάνεις σεξ, και πήγαινέ τον εκεί: Εύκολο αλλά και λίγο επικίνδυνο το παραπάνω. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αμάξι σου και να διαλέξεις ένα μέρος στο οποίο θα μπορούσατε να κάνετε σεξ. Μπορείς να μην του έχεις πει τίποτα και όταν παρκάρετε να αρχίζεις να του δείχνεις τι θέλεις!

3. Κάνε μια λίστα με τις πιο ερωτικές στιγμές που περάσατε: Έτσι θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον και να θυμηθείτε μερικές στιγμές που σας είχαν φέρει την απόλυτη ευχαρίστηση. Με αυτό θα νιώσετε και οι δύο πως θέλετε να τις επαναλάβετε!

Οι συμβουλές συνεχίζονται από την Δρ. Shoshana Bennett, ψυχολόγο αλλά και συγγραφέα…

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: faysbook.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!