Sex και σχέσεις | Πόσο πρέπει να διαρκεί το sex;


Θυμάσαι τότε που ήρθες σε μια πρώτη επαφή με τον Γιωργάκη; Με τον Κωστάκη; Με τον Γιαννάκη; Όπου -ακης, βάλε μάξιμουμ 30 δευτερόλεπτα. “Μόνο τόσο ρε κορίτσια; Μέχρι να καταλάβω τι έγινε, τελείωσε” έλεγες στις φίλες σου. Και μετά ήρθε ο Βαγγέλης (μην παρεξηγείς, επίτηδες τα κισέ ονόματα).

Ήρθε που λες ο Βαγγέλης και το sex έγινε μαραθώνιος. Φιλιά, προκαταρκτικά, πάθος, ξανά φιλιά, πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά, ουρλιαχτά, βρωμόλογα, και πάει λέγοντας. Μία ώρα ο Βαγγέλης. Εντυπωσιακό την πρώτη φορά, σούπερ τη δεύτερα, πολύ ωραία την τρίτη, καλά την τέταρτη, “τι θα γίνει” την πέμπτη, ” κουράστηκα” την έκτη, “έλεος” την έβδομη. Πόσο να αντέξεις η δόλια. Πιάστηκαν οι προσαγωγοί, πρήστηκαν τα χείλη σου, έγιναν κόμποι τα μαλλιά σου.

30 δεύτερα είναι πολύ λίγα. Μία ώρα είναι πάρα πολύ. Ένα μισάωρο; Κάθε μέρα; Κι αυτό πολύ είναι. Πόσο τελικά είναι το “σωστό”; Η απάντηση δόθηκε από την επιστήμη και είναι ξεκάθαρη, κυρίες και κύριοι. 5,4 λεπτά; Λίγα; Για ξανασκέψου το!

Ο Dr. Brendan Zietsch, του Πανεπιστημίου του Queensland έβγαλε αυτό το ακριβές χρονικό διάστημα, ύστερα από τη στενή παρακολούθηση 500 ζευγαριών. Στο χρόνο των 5,4 λεπτών, όπως διευκρίνισε, δεν περιλαμβάνονται αγκαλιές, φιλιά και προκαταρκτικά, αλλά μόνο “καθαρό” sex. Και κατέληξε ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα, τα ζευγάρια που συμμετείχαν ευχαριστιόντουσαν το ίδιο την διαδικασία, χωρίς να κουράζονται ή να βαριούνται.

Την επόμενη φορά που θα σου πει “δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο”,φώναξε περήφανα: “Έλεύθερα!”. Γιατί όντως, μόλις πέντε λεπτά αρκούν.

(Για έξτρα “αλατοπίπερο” βάλε και την κατάλληλη μουσική)

https://www.youtube.com/watch?v=BJIqnXTqg8I

Πηγή: followme.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!