Σεπτέμβριος στην πόλη; Εδώ θα βρεις όλες τις συναυλίες – εκδηλώσεις που μπορείς να πας

Φθινόπωρο στην πόλη!

7/9 The Space Lady (Some Bizzare) Διασκευές σε ψυχεδελικά ροκ κομμάτια παιγμένα σε ένα Casio keyboard σε άλλη διάσταση.

11/9 Luz Casal (Ηρώδειο) Η ερμηνεύτρια των «Piensa en mi» και «Un uno de amor» με την παράσταση «Alma».

11/9 Μoon Duo (An Club)
Οι ηχητικές εμμονές του space/krautrock ντουέτου του Ripley Johnson (Wooden Shjips) και της Sanae Yamada.

12&13/9 ΨΧ 2014 Φεστιβάλ νέας ελληνικής ψυχεδελικής μουσικής στο Ρομάντσο με συμμετοχή των Noise Figures, Prins Obi & The Dream Warriors, My Drunken Haze, Chinese Basement, The Steams, Bazooka, Circassian, Alien Mustangs, Acid Barretts.

13/9 O Φίλιππος Πλιάτσικας συμπράττει με τη Φιλαρμονική της Πράγας για την παράσταση «The Οther Side of Greece» με τη συμμετοχή των Μπάμπη Στόκα, Αιμίλιου Χειλάκη (Ηρώδειο)

14, 16, 19/9 Αλέκα Κανελλίδου «Ταξίδι στο όνειρο» (Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης, Θέατρο Δόρας Στράτoυ, Κηποθέατρο Παπάγου)

18/9 Zbigniew Preisner, «Τα Ημερολόγια της Ελπίδας» (Ηρώδειο) Ένα λιμπρέτο του Preisner βασισμένο στα ημερολόγια και τα ποιήματα των παιδιών θυμάτων του Ολοκαυτώματος. Για ορχήστρα εγχόρδων, χορωδία και σολίστες και με τη συμμετοχή της Lisa Gerrard των Dead Can Dance. Στην παράσταση θα συμμετέχει η 42μελής Συμφωνική Ορχήστρα και η 24μελής μεικτή χορωδία της ΝΕΡΙΤ.

25/9 Sivert Hoyem (25/9, Stage Volume 1) O Νορβηγός φίλος με επιλογές από την πορεία του στους Madrugada και τη σόλο πορεία του.

26/9 Ludovico Einaudi (Hρώδειο) Δεύτερη εμφάνιση μετά τη περσινή συναυλία στο Μέγαρο με το πιάνο του και 11μελή ορχήστρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!