Σελίν Ντιόν: Σάρωσε και συγκίνησε με την επιστροφή της στη σκηνή [φωτό+βίντεο]

Μάγεψε με τη φωνή της και συγκίνησε με τα λόγια για τον άρρωστο σύζυγό της.


Η βασίλισσα του Λας Βέγκας επέστρεψε στη σκηνή στις 29 Αυγούστου και κατέκτησε για ακόμα μια φορά τη θέση που της αξίζει στα μουσικά δρώμενα!

Η 47χρονη Σελίν Ντιόν εμφανίστηκε μετά από ένα χρόνο απουσίας στη σκηνή του Σίζαρς Πάλας και ερμήνευσε όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες που την καθιέρωσαν σαν μια από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της γενιάς της παγκοσμίως.

Το κοινό την επιδοκίμασε με ένθερμο χειροκρότημα στο κατάμεστο θέατρο, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η σταρ μίλησε με τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της Ρενέ Ανζελίλ, ο οποίος δίνει για ακόμα μια φορά μάχη με τον καρκίνο. Αυτός ήταν και ο λόγος εξάλλου που η Ντιόν ακύρωσε μέσα στο 2014 όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της για να του συμπαρασταθεί.

imagehandler.axd

11953448_10152969349776651_6801904370131091233_o

“Είμαι εδώ για ακόμα μια φορά, για να σας δώσω πίσω όλη την αγάπη που μου δίνετε όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά αυτή που εισπράττω από εσάς τους τελευταίους δύσκολους μήνες” είπε η Σελίν Ντιόν, ενώ πρόσθεσε πως είναι έτοιμη να συνεχίσει τις εμφανίσεις της με αισιοδοξία για το μέλλον.

“Ο Ρενέ θα ήθελε πολύ να είναι εδώ μαζί μου απόψε αλλά μας βλέπει από το σπίτι, του αφιερώνω όλη την αγάπη μου στη σημερινή μου πρεμιέρα” είπε συγκινημένη η τραγουδίστρια, ενώ έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και απέσπασε διθυραμβικά σχόλια για τη φωνή και τη σκηνική της παρουσία για ακόμα μια φορά.

Δες βίντεο από την μεγαλειώδη πρεμιέρα της:

https://www.youtube.com/watch?v=k_6wsDVRXRs



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!