Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Τα δημοσιεύματα που την σόκαραν

Για το πόσο άσχημα είναι τα χέρια της.


Η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε ότι ένιωσε πως χρειάζεται νοσηλεία, αφού διάβασε ένα δημοσίευμα σχετικά με τα άσχημα χέρια της. Η ηθοποιός της σειράς«Sex and the City», ανοίχτηκε όσον αφορά το «εξοργιστικό» δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο σόου του καναλιού Bravo «What Happens Live», πριν από λίγες ημέρες.

Sarah-Jessica-Parker

Η 48χρονη κατηγόρησε το σκανδαλοθηρικό περιοδικό για το δημοσίευμά του, ότι δηλαδή είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο ενός χειρουργείου στα χέρια της, κάτι που την έκανε να αισθάνεται «σωματικά άρρωστη». Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν πραγματικά ένα ιδιαίτερα κακόβουλο τεύχος. Γύρισα τη σελίδα και διάβασα ένα άρθρο σχετικά με τα χέρια μου και το πόσο άσχημα είναι».

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα παρομοίασε τα χέρια της με εκείνα μίας μάγισσας και τότε η σταρ αποκάλυψε πως ζαλίστηκε και λίγο έλειψε να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Τι ήταν αυτό που την έκανε να νιώσει καλύτερα όταν το ξανασκέφτηκε; Η Parker απάντησε και σε αυτό:

«Είναι τόσο γελοία αυτά που λένε για μένα. Αγαπώ τα χέρια μου. Τα κληρονόμησα από τη μητέρα μου. Δεν θα έκανα τίποτα ποτέ για να τα αλλάξω».ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!