Sapranov – «KingSize» ft. Ernie Νέο video από το album «Freakshow»


Ο Sapranov, παρουσιάζει το νέο, τρίτο κατά σειρά, video από το πρόσφατο album «Freakshow». Στις οθόνες μας μεταφέρεται το «KingSize», η συνεργασία του με τον Ernie, ένα track σε παραγωγή steezynicco και στίχους των Sapranov και Ernie.

Το video του «KingSize», σε σκηνοθεσία Sapranov & Daymo, είναι ένα μοντέρνο κι ευρηματικό video, με πολλές εναλλαγές και κινηματογραφική αισθητική.

Με το «KingSize», ο Sapranov, ο πολυπλατινένιος artist, με τα εκατομμύρια digital streams, τα διαδοχικά no1 trends στο YouTube και τα εκατομμύρια views και εμπνευστής της ομάδας Godsquad χαρίζει ακόμα ένα video που εντυπωσιάζει, μετά τα «Mercedi» και «Dumbo» τα οποία αγαπήθηκαν από το κοινό.

Το album «Freakshow», που κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνει 13 μοναδικά tracks κι αποτελεί μία ολοκληρωμένη μουσική πρόταση, υψηλών προδιαγραφών, με ενιαία αισθητική και μοντέρνο ήχο. Ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ, το «Tavani» έχει αμιγώς ελληνικό  στίχο και σε αυτό παίζει μουσική ο πατέρας του Sapranov, ενώ υπάρχουν δυνατές συνεργασίες με τους Hawk, Dirty Harry, Musah, Ernie, Daree και Smuggler.

Δείτε το video:



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!