Σάκης Ρουβάς: Συνέντευξη τύπου για το XFactor και τα απρόοπτα [εικόνες + βίντεο]

Το «X-factor» στον ΣΚΑΪ είναι προ των πυλών. Ο Σάκης Ρουβάς είναι… έτοιμος να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό και οι κριτές έτοιμοι να κονταροχτυπηθούν για τη νίκη.


Σήμερα ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του X-factor στο ξενοδοχείο Χίλτον και το παρών έδωσαν οι άνθρωποι που θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή:Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνη αλλά και η Ευαγγελία Αραβανή, που έχει αναλάβει την παρουσίαση των παρασκηνίων.

1282_EYAGGELIA_ARAVANI_11022016xfactor

Με την είσοδο του στο ξενοδοχείο, προκλήθηκε ντελίριο, καθώς οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι και λοιποί υπάλληλοι έτρεξαν να εξασφαλίσουν μια selfie με τον αγαπημένο τους τραγουδιστή. Ο Σάκης Ρουβάς πάντα ευγενικός και πρόθυμος θέλησε να γνωριστεί με όλους και να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία!

Απόδειξη της… αναστάτωσης που προκλήθηκε με την είσοδο του πολυτάλαντου Σάκη, αποτελεί το βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα του fan club του στο facebook.

Η συνέντευξη τύπου έκλεισε με μια ερώτηση ενός δημοσιογράφου στον Σάκη Ρουβά σχετικά με το εάν θεωρεί πως είναι πισωγύρισμα να παρουσιάζει ξανά το X-factor μετά από όλα αυτά τα βραβεία και τις κατακτήσεις στην καριέρα του. Ο Σάκης απάντησε πως δεν το αντιμετωπίζει έτσι διότι όταν διαβάζεις ένα βιβλίο δύο φορές το κρίνεις διαφορετικά και μαθαίνεις νέα πράγματα.

Η απάντηση του προκάλεσε τον ενθουσιασμό και το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

rouvas

Αξίζει να πούμε, πως ο κορυφαίος Έλληνας star ενημερώνει για κάθε του βήμα σχετικό με το X-factor τους followers του στο instagram. Για όποιον παρακολουθεί το προφιλ του κάτι τέτοιο έχει γίνει αντιληπτό. Την επίσκεψή του, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στο κανάλι του Φαλήρου την γνωστοποίησε μέσω μιας φωτογραφίας του στις εγκαταστάσεις του σταθμού. Εκεί τον περίμενε ο πρόεδρος του ΣΚΑΙ, Γιάννης Αλαφούζος για να τον ξεναγήσει.

To διαβάσαμε στο peoplegreece.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!