Robbie Williams , ολοκληρωμένος σαν μπαμπάς αλλά όπως πάντα προκλητικός : ” Ίσως είμαι bisexual ”

Ο Robbie Williams, ανεξέλεγκτος ταραχοποιός της αγγλικής ποπ , κάνει μια ακόμα μεγάλη επιστροφή. Μιλάει για όλα στον Νίκο Αλιάγα και στη Γαλλική τηλεόραση, και εμείς εξασφαλίσαμε όλη την συνέντευξη αποκλειστικά για όλους εσάς! Μόνο στο www.bizznews.gr


Μετά από μια μακρά παύση τα μέσα ενημέρωσης , τελικά επιστρέφει στις πρώτες σελίδες με το 10ο άλμπουμ, «Swings Both Ways» (Ταλάντευομαι και στις δύο πλευρές), που διατίθεται στα καταστήματα από τις 18 Νοεμβρίου. ¨Όπως συνήθεις , για τον Robbie Williams, ανεξέλεγκτος ταραχοποιός της αγγλικής ποπ , κάνει μια ακόμα μεγάλη επιστροφή.

robbie660_1

 

Πρέπει να πω ότι μετά από τη τρελή εποχή του «Take That», ΄τα νερά κύλησαν ήρεμα΄: η σοφία, ωριμότητα έκαναν τη δουλειά τους και τώρα ο τραγουδιστής 39 χρόνων είναι πάνω απ ‘όλα ένας άνθρωπος κατασταλαγμένος. Αυτή η θεαματική μεταμόρφωση , του Robbie Williams οφείλεται, και πρέπει να αναφέρουμε ιδίως τη κόρη του , η Θεοδώρα ( Teddy ονομάζεται ) που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 απο την ερωτική σχέση του με την όμορφη Aya Field.

Στη κόρη του αφιέρωσε το γλυκύτατο τραγούδι Go Gentle τοτε.

newego_LARGE_t_821_105817059_type12364

«Ήμουν ένας εγωιστής ποπ σταρ . Στη διάρκεια μιας νύχτας, τότε, ετσι ξαφνικά , έλαβα το νόημα της ζωής . Όλα έχουν αλλάξει, λέει στο μικρόφωνο του Νίκου Αλιάγας, στην εκπομπή  του Les incontournables (΄τα πρεπει΄) d’Europe 1. ‘Go Gentle’ είναι ένα τραγούδι για την Teddy , τη κόρη μου. Είναι μια υπόσχεση που της κάνω με αυτό, είπα ότι θα είμαι στο πλευρό της , θα είμαι εκεί γι ‘αυτήν . ”

Αφοσιωμένος και δοτικός πατέρας, εριστικός Βρετανός μεν, αλλά καθαρόαιμο αρσενικό. Αυτό δεν τον εμπόδισε να αναπτύξει μια ιδιαίτερη πρόκληση. Έτσι , για τον τίτλο του άλμπουμ «Swings Both Ways» («Ταλάντευομαι και στις δύο πλευρές» που μεταφράζει στα Ελληνικά ), ο Robbie Williams δεν διστάζει να παίξει ένα διπλό παιχνίδι και να πυκνώσει ένα μυστήριο . Απαντά χαλαρά “Αυτός ο τίτλος είναι λίγο προκλητικός, ένα μικρός ιστός ατμού . Ίσως αυτό να σημαίνει ότι είμαι bisexual , “.

3

Σύμφωνα με τη προσωπική του άποψη, ο τραγουδιστής πιστεύει ότι σήμερα ” Οι τραγουδιστές δεν είναι τόσο επιθετικοί , όχι ότι είναι τόσο άσχημο, αλλα νομίζω ότι χρειαζόμαστε περισσότερη διαστροφή”, βίβλιος για αυτόν.

Έχει απεξαρτηθεί ο Robbie Williams; Προφανώς όχι τόσο, γιατί σε μια συνέντευξη με τη βρετανική εφημερίδα The Mirror, εξασφαλίζεται τη τακτική κατανάλωση κάνναβης.

Δηλώνει: ” όμως καθαρά για χαλάρωση . ” Από τη γέννηση της Theo , έγινα λιγότερο ατρόμητος . Πρώτη φορά που καπνισα ήταν στα 13, συνεχώς για χρόνια, τελευταία φορά που ήμουν νυφάλιος ήταν πριν δύο ημέρες. Δεν κανω χρήση σκληρων ναρκωτικών, μόνο λίγο, ετσι για να χαλαρώσω .

Παραμένει καταβάθος αναμφισβήτητα το κακό αγόρι , 40 χρόνων, Robbie Williams φαίνεται να έχει μεγαλύτερη πρόθεση να παραχωρήσει τη θέση του – προτιμώντας να αφοσιωθεί στη νέα εικόνα του χαρακτήρα του τζέντλεμαν, του κομψού βινταζ, όπως μπορούμε να δούμε στο εξώφυλλο του άλμπουμ «Swings Both Ways» («Ταλάντευομαι και στις δύο πλευρές»).

assets_LARGE_t_420_6453261

Κατατάχθηκε νούμερο ένα σε πωλήσεις στην Αγγλία , αυτό το άλμπουμ είναι επίσης η χαρά των προηγούμενου αλμπουμ Take That απολαμβάνει τη δόξα που ηρθε  με ένα ιδιαίτερα ήρεμο τρόπο . “Ξέρω τι πρέπει να προσέξω στον εαυτό του . Η δοηα είναι αρκετά αποπνικτική. Μπορεί να σε κάνει τρελό. Όταν ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου , ήμουν ένας άνθρωπος σε κατάθλιψη . Ήμουν δυστυχισμένος , λέει στο Νίκο Αλιάγα.

Σήμερα, έχω πλεονέκτημα, τώρα που είμαι μπαμπάς, έχω την οικογένειά μου , έχω ένα λόγο για να κάνω αυτό που κάνω, είναι πραγματικά μαγικό ” .

 

ΠΗΓΗ: Η συνέντευξη δόθηκε στον Νίκο Αλιάγα στην εκπομπή  του Les incontournables (΄τα πρεπει΄) d’Europe 1.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!