Η Rihanna είναι και πάλι εδώ: Μια Vogue φωτογράφιση με το στήθος ελάχιστα καλυμμένο!

Η αλήθεια είναι ότι τα μεγάλα διαστήματα χωρίς την αισθητή παρουσία της είναι δύσκολα.


Η Rihanna όμως είναι σαν τα ζώα που πέφτουν σε χειμερία νάρκη. Αν και δεν έμαθε ποτέ το χειμώνα με την ακραία έννοια του, όταν έρχεται ο Νοέμβρης περνάει ένα διάστημα που θέλει απλώς να κάνει τη ζωή της χωρίς δημοσιοσχετίστικα πρέπει.

Και μέσα στο 2015 αυτό το διάστημα ήταν πολύ μεγαλύτερο, γιατί πέρασε και μερικές καταστάσεις που της άλλαξαν τα μυαλά.

image.ashx

Πριν από ένα μήνα και κάτι κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ, το πρώτο μετά το 2012 και ήδη το τραγούδι Work με τον Drake ακούγεται παντού. Κι επειδή ένα νέο άλμπουμ θέλει και προώθηση, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έρθει ένα διάστημα που θα την βλέπουμε πολύ συχνότερα.

Αυτή τη φορά ήταν η Vogue που έκανε την αρχή κι εκεί η Rihanna βρίσκεται σε μια πιο raunchy, πιο καουμπόικη εκδοχή, αλλά με μερικά πράγματα που είναι το σήμα κατατεθέν της στο σύνολο τους.

imagfe.ashx

Με denim look και λυτό μαλλί, η Rihanna ποζάρει στο φακό με το σακάκι της ορθάνοιχτο να αποκαλύπτει ότι δεν φοράει μπλούζα ή σουτιέν και τον αετό που κοσμεί για χρόνια τις κάτω πλευρές του στήθους της να γοητεύει και πάλι. Βάζει και ένα καπέλο καουμπόι και δεν γίνεται να μη σκεφτείς ότι κρατάει λάσο και σε παγιδεύει.

imadfdge.ashx



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!