Ρέθυμνο: Άγρια συμπλοκή μεταξύ πέντε ατόμων – Ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε


Άγριο επεισόδιο με πυροβολισμό σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (17/12) στο ενετικό λιμάνι στο Ρέθυμνο ανάμεσα σε δύο παρέες νεαρών Κρητικών που θυμήθηκαν προ ετών διαφορές και είπαν να τις λύσουν με… ξύλο έπειτα από διασκέδαση στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, οι εμπλεκόμενοι ηλικίας 21-22 ετών, διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής. Οι τρεις από το χωριό Ασή Γωνιά, οι δύο από το χωριό Μέλαμπες. Κάποια στιγμή τα βήματα τους συναντήθηκαν σε ένα στενάκι κοντά στο παλιό λιμάνι του Ρεθύμνου και λογομάχησαν.

Λίγο παρακάτω συναντήθηκαν ξανά και σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος από τις Μέλαμπες, φοβούμενος ότι θα ακολουθήσει άγρια συμπλοκή – καθώς οι τρεις ήταν αρκετά μεγαλόσωμοι-  τράβηξε πιστόλι και το πρόταξε για να τους κρατήσει σε απόσταση. Ωστόσο, οι άλλοι τρεις όρμησαν κατά πάνω του.

Την στιγμή εκείνη φέρεται να έριξε έναν πυροβολισμό στον αέρα για εκφοβισμό και οι άλλοι άρχισαν να τον χτυπούν. Κάποια στιγμή και με τον κόσμο να φωνάζει, τραβήχτηκαν και έτσι ο 22χρονος βρήκε την ευκαιρία να διαφύγει.

Ο 22χρονος μετέβη στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ συνελήφθη για το όπλο και τον πυροβολισμό. Ωστόσο δεν έχει υποβληθεί μήνυση από μέρους του και έτσι δεν υπάρχει αδίκημα για τους άλλους τρεις.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!