Ρένα Βενιέρη: Πέθανε η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη


Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια του Μανώλη Μαυρομμάτη. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, η πολυαγαπημένη σύζυγός του, Ρένα Βενιέρη, πέθανε σήμερα (25/5) έπειτα από ανακοπή, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» που νοσηλευόταν, τέσσερις μήνες έπειτα από την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει τον Φεβρουάριο στο διαμέρισμά τους στην περιοχή του Κολωνακίου.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες πριν, μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, είχε γνωστοποιηθεί ότι η Ρένα Βενιέρη είχε βγει από τη ΜΕΘ.

Τότε, η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα είχε αναφέρει: «Πραγματικά είναι ένα αισιόδοξο νέο, ένα μικρό θαύμα όπως μου είπε και ο γιος του Μανώλη Μαυρομμάτη και της Ρένας Βενιέρη, ο Μιχάλης. Έπειτα από τέσσερις μήνες η μητέρα του βρίσκεται εκτός ΜΕΘ, είναι σε μονάδα εγκαυμάτων, επικοινωνεί κανονικά με τον γιο της.

Μου είπε λίγο πιο συγκινημένος, ότι: «Η μητέρα μου βγήκε από την ΜΕΘ, επικοινωνούμε και έχουμε πολύ μεγάλη διαδρομή ακόμα, γιατί είναι επιβαρυμένη η κατάστασή της». Η αλήθεια είναι ότι θα μείνει για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο για να αποφύγει λοιμώξεις και γιατί η κατάστασή της δεν είναι για να βγει ακόμα. Το θετικό είναι όμως ότι τα κατάφερε και είναι εκτός της ΜΕΘ».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!