REC και Taty στο Ρυθμό Νεολαίας 2015 στη Σπάρτη

Δίνουν το δικό τους μήνυμα κατά του bullying!


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποδήμων & Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 το «Ρυθμό Νεολαίας 2015» στο πάρκο του ΟΤΕ.

Ο «Ρυθμός Νεολαίας» αποτελεί το απόλυτο μουσικό event της χρονιάς. Πραγματοποιείται στο πάρκο του Ο.Τ.Ε, με πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου. Φέτος γιορτάζονται 5 χρόνια του Ρυθμού και όπως κάθε χρόνο εκτός από τη ψυχαγωγία, στέλνεται και ένα μήνυμα στη νεολαία της πόλης. Φέτος το μήνυμα είναι για τη μάχη κατά του bullying, με την υποστήριξη του κινήματος Be You! Όλοι με μια φωνή, λέμε STOP BULLYING.

Η εκδήλωση αυτή έχει σπουδαίο πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε νέους και νέες, μαθητές και φοιτητές της πόλης μας αλλά και όλης της νεολαίας του Νομού Λακωνίας.

Με βάση τις προηγούμενες χρονιές συγκεντρώνει πάνω από δυόμιση χιλιάδες επισκέπτες που παρακολουθούν και συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωσης θα πλαισιώσουν οι αγαπητοί στην νεολαία REC – TATY και support group Noiz Gate από το Βand Program (τοπικό συγκρότημα).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20.30 και θα χαρούμε να είστε όλοι εκεί να φωνάξουμε δυνατά!

“STOP BULLYING”

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Αποδήμων & Επαναπατρισθέντων Λακώνων « ο Λεωνίδας»

Συνδιοργάνωση: Ν.Π. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δ. Σπάρτης
Συμμετέχουν εθελοντικά & στηρίζουν οικονομικά την εκδήλωση: Τα καταστήματα της Σπάρτης  & το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Λακωνίας
Χορηγοί επικοινωνίας: Μ.Μ.Ε. Λακωνίας

πηγή apela.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!