Ράλλης – Μιχαήλ: Σε εμάς τους μικρούς τραγουδιστές η Άλκηστης έκανε ζημιά


Η καραντίνα οι δυσκολίες οι ακυρώσεις και η άποψη τους για την Πρωτοψάλτη

Δύο αδέλφια τραγουδιστές στον ίδιο χώρο, προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο να φτιάξουν την καριέρα τους και τα έχουν καταφέρει.

Είναι οι γιοί του Νίκου Αστέρη. Του μουσικού που έγραψε και τραγούδησε επιτυχίες, εκείνη την εποχή που έπρεπε να δουλέψει όμως για να ζήσει.

Το μεράκι του και τους στοίχους του τώρα πια κρατούν στα χέρια τους τα παιδιά του. Οι εμφανίσεις τους είναι sold out όπου κι αν εμφανιστούν παρόλο που τον τελευταίο καιρό είχαν πολλές ακυρώσεις λόγω της κατάστασης. Δεν το βάζουν κάτω όμως και επιμένουν αφού είναι παιδιά με θετική ενέργεια και το μόνο που θέλουν είναι να πετύχουν τα όνειρα τους!!

Έχουν άποψη όμως και την λένε χωρίς δισταγμό για όλο αυτό που ζούμε και τι πιστεύουν για το χώρο του τραγουδιού.

Τι γνώμη έχετε για την κίνηση της Αλκηστης Πρωτοφάλτη στους δρόμους της Αθήνας;
Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Είχε τη στήριξη του Πρωθυπουργού της χώρας και του Δημάρχου της Αθήνας. Ζούμε σε μια ελεύθερη δημοκρατική χώρα. Είναι βέβαια λίγο περίεργο όλο αυτό και σαφώς θα μας δημιουργήσει προβλήματα στην δουλειά μας αλλά κάθε κίνηση είναι σεβαστή. Άλλωστε έχει μια προσωπικότητα τεράστια οπότε ήξερε τι έκανε.

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με τα νυχτερινά μαγαζιά μετά την λήξη των απαγορευτικών μέτρων;
Ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί με χαρά στο κάλεσμα των τραγουδιστών που αγαπά και θαυμάζει. Περάσαμε όλοι οι άνθρωποι δύσκολα αλλά ελπίζουμε όλα ν’ αλλάξουν.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!