Ραγίζει καρδιές το χαμόγελο της Ασπασίας που πυροβόλησε ο πατέρας της – Tα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας της!

Διαβάστε τα συγκινητικά λόγια αυτής της μάνας ….


Εξακολουθεί να μας εκπλήσσει η Ασπασία Μπόγρη, που πυροβολήθηκε δύο φορές εξ επαφής από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος θέλησε να εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο, τη μητέρα της και εν διαστάσει σύζυγό του, τον Αύγουστο του 2013 στο Άργος.

Η 19χρονη σήμερα Ασπασία  βρίσκεται σήμερα σε γνωστό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα κι από το πλευρό της δεν λείπει στιγμή, η μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου, που προσπαθεί να την κάνει να χαμογελά με όποιον τρόπο γίνεται.

Χτές  πάντως τα κατάφερε για τα καλά κι αυτό το χαμόγελο, το απαθανάτισε και το συνόδευσε με τα παρακάτω συγκινητικά λόγια.

 

12924324_1698492270439670_4586968435828423681_n

Σπυριδούλα Φατούρου

….στα 17 μου,με πυροβολησε ο πατερας μου με δυο σφαιρες κοντα στο κεφαλι…..πεθανα κ επανηλθα….Μπηκα στη μοναδα για 7 μηνες!!!!!!!Καθε λιγο κ λιγακι ελεγαν στη μαμα μου να μπει να με αποχαιρετησει…..Επανηλθα!!!!Εδω κ 26 μηνες νοσηλευομαι στο ANIMUS…..Δυσκολα,παλευω να ξαναβρω τον εαυτο μου κ το μυαλο μου….Δεν μιλω….δεν κινω τιποτε….οταν ποναω δεν μπορω να πω ουτε που,ουτε ποσο…..Συνεχως εχω θεματα…..κανω ατυπες επιληπτικες….καποιες φορες κ κρισεις τρομου.….Απο το πρωι εως το απογευμα κανω θεραπειες,με οσα προβληματα εχω…..μπορω δεν μπορω….θελω δεν θελω….εξαλλου δεν εχω αλλη επιλογη!!!!!! Αφου λοιπον μπορω εγω να χαμογελω…..μπορεις κ εσυ!!!!!!! Ναι σε σενα το λεω εκει εξω…..Μην τα παρατατε….Χαμογελατε….Αν κατι σας παει στραβα….χαμογελατε στραβα heart emoticon Και μην πει καποιος αν υπαρχει Θεος……Κοιταξε με κ θα καταλαβεις…….. Με αγαπη ……………………ΑΣΠΑ heart emoticon

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!