Quiet Luxury: Είναι η τάση στα μαλλιά που χαρίζει μια πινελιά πολυτέλειας με τον πιο minimal τρόπο


“Ήσυχη Πολυτέλεια”: Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι κάτι περισσότερο από μία ακόμη τάση. Είναι τρόπος ζωής μια και αφορά τον τρόπο που ντύνεσαι αλλά και την περιποίηση της επιδερμίδας, το άρωμα που φοράς και το χτένισμα σου. Και θα σταθώ στο τελευταίο μιας και έχει ήδη γίνει viral στο TikTok. 

Γνωρίζεις ήδη ότι ακόμη κι αν κάνεις την παραμικρή αλλαγή στον χτένισμα σου ή ακόμη και τη χωρίστρα όλο σου το look δείχνει ανανεωμένο και διαφορετικό. Σκέψου λοιπόν να αποκτήσεις μια μικρή δόση πολυτέλειας αλλά με τον πιο minimal και διακριτικό τρόπο. Χωρίς ίχνος υπερβολής, έξτρα όγκου ή περίτεχνων χτενισμάτων. To “quiet luxury hair look” ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις. Επίσης μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα ή να τα μαζέψεις χρησιμοποιώντας chic αξεσουάρ. 

Celebrities και it girls έχουν ήδη υιοθετήσει τη συγκεκριμένη φιλοσοφία και στη συνέχεια θα δεις τα πιο χαρακτηριστικά looks. 

Jose Perez Bauer-Griffin GC Images

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Jennifer Lawrence είναι η ambassador του “quiet luxury” ειδικά μετά τις τελευταίες της εμφανίσεις. Το headband που φόρεσε στα ελεύθερα στους ώμους μαλλιά της είναι ιδανικό. Πρόκειται άλλωστε για το αγαπημένο αξεσουάρ της Kate Middleton η οποία θεωρείται η βασίλισσα του συγκεκριμένου hair look. 

Instagram: @brycescarlett

Η Margot Robbie που αγαπάει πολύ τους απαλούς κυματισμούς στα μαλλιά αποδεικνύει ότι το quiet luxury hairstyle ταιριάζει ακόμη και στην Barbie. 

Samir Hussein/WireImage

Μια χαμηλή αλογοουρά μπορεί να αποκτήσει πολυτελή όψη. Αρκεί να την στριφογυρίσεις και να τη στολίσεις με δύο μεταξωτούς φιόγκους. Έναν στη βάση και έναν στην άκρη των μαλλιών. 

Instagram: @jennychohair

Ένα απαλό σπάσιμο στις άκρες των μαλλιών είναι η λεπτομέρεια που θα χαρίσει το απαραίτητο twist. Αφήνεις στην άκρη λοιπόν τις μπούκλες και το wet look. Τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες. 

John Phillips/Getty Images for Sony Pictures

Η Jennifer Lawrence και πάλι. Αυτή τη φορά με την πιο απλή, κλασική και εύκολη αλογοουρά. Την οποία έχει στερεώσει με ένα μαύρο λαστιχάκι. Είμαι σίγουρη ότι στο νεσεσέρ σου έχει ολόκληρη συλλογή και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να απλώσεις μικρή ποσότητα hairspray στην κορυφή, να χτενίσεις καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω και να τα πιάσεις σφιχτά. 

 

Instagram: @johnmacphersonhair

Μια χαμηλή, χαλαρή αλογοουρά. Χωρίστρα στη μέση με τις curtain bangs να ακουμπούν απαλά στο πρόσωπο και μια μαύρη κορδέλα. Είναι όλα όσα πρέπει να κάνεις αν θέλεις μέσα σε λίγα λεπτά να αποκτήσεις ένα από τα ωραιότερα looks. 

Instagram: @jennychohair

Ένας μαύρος φιόγκος πρωταγωνιστεί και πάλι. Τα μαλλιά είναι μαζεμένα σε ένα messy up do με τις άκρες ελεύθερες. Η κορδέλα στερεώνεται σχεδόν στο πλάι στο χτένισμα που θα πετύχεις μαζεύοντας τα μαλλιά με τα χέρια σου. 

Instagram: @sofiarichiegrainge

Ένας κότσος με τις άκρες ελεύθερες και κατάλληλος για εσένα που έχεις σπαστά ή σγουρά μαλλιά. Δεν υπάρχει λόγος να τα ισιώσεις. Απλώνεις μικρή ποσότητα ελαίου ώστε να αποκτήσουν λάμψη και τα στερεώνεις με μερικά pins έχοντας κάνει χωρίστρα στην άκρη.  



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!