Πύργος: Επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών στο νοσοκομείο – Η καταγγελία, η προανάκριση και η ΕΔΕ


Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών καταγγέλλεται πως έγινε το πρωί της Πέμπτης (25/4) στο νοσοκομείο του Πύργου.

Το επεισόδιο φέρεται να συνέβη σε χώρο εντός της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου και διερευνάται τόσο από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, όσο και από την διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», μία γυναίκα γιατρός, η οποία υπηρετεί στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού κατήγγειλε στις αρχές ότι ένας 46χρονος συνάδελφός της, που εκείνη την στιγμή εφημέρευε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, άσκησε σωματική βία σε βάρος της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή για το επεισόδιο μεταξύ της 48χρονης ιατρού και του συνάδελφού της, υπήρξε μια διαφωνία πάνω σε ένα ιατρικό ζήτημα, το οποίο αφορούσε στην αντιμετώπιση ενός συγκεκριμένου περιστατικού.

Η καταγγέλλουσα υπέβαλε μήνυση εναντίον του 46χρονου γιατρού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες. Από την πλευρά του, ωστόσο, ο γιατρός υποστηρίζει ότι οι δυο τους λογομάχησαν και ότι δεν βιαιοπράγησε σε βάρος της 48χρονης.

Η προανάκριση για το περιστατικό διεξάγεται από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου. Παράλληλα με την έρευνα των αστυνομικών, άμεσα ξεκίνησε και η προβλεπόμενη διοικητική διαδικασία από την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, με τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!