Πρεσβεύοντας στο έπακρο το motto Forever Faster, η PUMA, η εταιρεία που αναπτύσσει τα πιο καινοτόμα αθλητικά προϊόντα για τους πιο γρήγορους αθλητές στην ιστορία, συνεχίζει την παράδοση της, συμμαχώντας με τους πιο ελπιδοφόρους εκπροσώπους της νέας γενιάς του αθλητικού στίβου!

Καθώς ολοένα και καινούργια αστέρια λάμπουν στο Ελληνικό αθλητικό στερέωμα, νέοι ταλαντούχοι αθλητές προστίθενται στην ομάδα της PUMA. Ένα από αυτά είναι η Ανθή Κυριακοπούλου. Με μισή καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο και μισή από την Ελλάδα, διακρίνεται από ένα μίγμα χαρακτηριστικών που την οδηγούν σταθερά στην κορυφή! Ξεκίνησε από μικρή σαν αθλήτρια sprint αλλά γρήγορα απέδειξε πως μπορεί επάξια να ανταπεξέρχεται στις καταπονήσεις των μεγάλων αποστάσεων, αποτελώντας πλέον την κύρια σύγχρονη εκπρόσωπο των μεσαίων αποστάσεων του ΓΣ Γλυφάδας. Το πρόγραμμα της είναι βαρύ και αυστηρό με συνεχείς, απαιτητικές προπονήσεις. Σε αυτόν τον αγώνα για τη κορυφή η Κυριακοπούλου επιλέγει ως σύμμαχο την κορυφαία ποιότητα της αθλητικής εταιρείας PUMA και την απόδοση που προσφέρει χάρη στις συνεχώς εξελισσόμενες τεχνολογίες και στα πρωτοποριακά υλικά της.

Οι νίκες της αθλήτριας είναι συνεχείς, αποδεικνύοντας το δυναμισμό και το ταλέντο της:

·         Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 1500m ανδρών-γυναικών το 2017 με επίδοση 4,19

·         2η  Βαλκανιονίκης στα 1500m

·         2η Πανελληνιονίκης στα 800m με επίδοση 2,05

·         1η Πανελληνιονίκης ανωμάλου εδάφους το 2018 στα 8km με 28,40

·         2η στα 5000m στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας το 2018

·         3η στα 5km στο Mαραθώνιο Aθήνας το 2017

Σε μικρότερες αποστάσεις, αλλά με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες, τρέχει το δικό του αγώνα το δεύτερο νέο μέλος της οικογένειας της PUMA, o συγκλονιστικός για το στυλ και τις επιδόσεις του Πάνος Τριβυζάς! Με έντονη αγάπη για την ταχύτητα, από νωρίς φάνηκε ότι θα διαπρέψει στο sprint! Με όνειρο του μια θέση στους επόμενους Ολυμπιακούς, ο Τριβυζάς δίνει καθημερινά το δικό του αγώνα στα courts. Συνεπώς επέλεξε την PUMA, τόσο για τις προπονήσεις του όσο και για τους αγώνες, αποδεικνύοντας τη πίστη του στην αποτελεσματικότητα του brand σε όλα τα επίπεδα του επαγγελματικού αθλητικού στίβου!

Ο Τριβυζάς έχει ξεχωρίσει για τις εντυπωσιακές επιδόσεις του, μερικές εκ των οποίων είναι:

·         Χρυσό μετάλλιο στα 60m

·         Χρυσό μετάλλιο στα 200m

·         8ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων 4*100m στο Λιλ της Γαλλίας to 2017

·         8ος καλύτερος Έλληνας αθλητής στα 200m με χρόνο 20,58

και συνεχίζει να μας εκπλήσσει καταρρίπτοντας τα ρεκόρ!

Η PUMA στηρίζει ενεργά τους αγώνες και τις προσπάθειες της Ανθής Κυριακοπούλου  και του Πάνου Τριβυζά, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό των κορυφαίων αθλητών!