Ψάχνοντας την Ντόρι: Οι πρώτες εικόνες

Σε λιγότερο απο ένα χρόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες.


Τι ετοιμάζει η Disney για το 2016; Πολλές μικρές και μεγάλες αποκαλύψεις επιφύλαξε για άλλη μια χρονιά η μεγάλη έκθεση της Disney, D23, στο συνεδριακό κέντρο Anaheim στην Καλιφόρνια. Μέσα σε τρεις ημέρες δίνεται μια πρόγευση όλων των animation παραγωγών που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μία από τις εκπλήξεις ήταν το πρώτο καρέ του σίκουελ που ετοιμάζεται εδώ και δύο χρόνια. To Finding Dory (Ψάχνοντας την Ντόρι) είναι φυσικά η συνέχεια του Finding Nemo (2003).

image

Αυτή τη φορά τον πρώτο ρόλο έχει Ντόρι, η οποία ζει ευτυχισμένη με τον Νέμο, τον Μάρλιν, αλλά κάτι γίνεται και αναγκάζεται να ξεκινήσει το δικό της ταξίδι στον ωκεανό προς αναζήτηση των γονιών της. Ο σκηνοθέτης Andrew Stanton έχει πει πως η κεντρική ιδέα του σίκουελ βασίζεται σε τρεις ερωτήσεις: «Ποια είναι η οικογένεια της Ντόρι;», «Τι τους συνέβη;», «Πώς τους έχασε;». Εξάλλου η Ντόρι λατρεύει τις ερωτήσεις. Και αυτή τη φορά η φωνή της Ντόρι είναι αυτή της Ellen DeGeneres.

Το βίντεο που ακολουθεί δίνει μια συνοπτική ματιά στα όσα παρουσιάστηκαν στο D23 (σ.σ. Ο αριθμός 23 παραπέμπει στο 1923, έτος ιδρύσεως της Disney).

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!