Πρωτιά με απώλειες στην τηλεθέαση του Σεφερλή, ανέκτησαν δυνάμεις Λιάγκας – Σκορδά

Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης τη δεύτερη μέρα της “σύγκρουσης” μεταξύ των δύο πρωινών εκπομπών;

Το πρωί της Τρίτης ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά έδωσαν τη δεύτερη σφοδρή μάχη τους στον αέρα για τρεις ώρες. Μετά τον σαρωτικό τυφώνα “Μάρκο” που χτύπησε την πρωινή ζώνη τη Δευτέρα προκαλώντας πρωτοφανείς απώλειες στα νούμερα τηλεθέασης όλων των καναλιών -Γιώργος και Φαίη έπεσαν πρώτη φορά κάτω από το 20% και τα υπόλοιπα κανάλια κινήθηκαν λίγο πάνω από το 0%-, χθες, φάνηκε να παίρνουν όλοι μια ανάσα.

Συγκεκριμένα, η τηλεθέαση του Mega με Μία δεν απειλήθηκε ούτε για ένα δευτερόλεπτο και παρέμεινε στην κορυφή με μεγάλη διαφορά, απλά, όπως είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο, μετά από το αυξημένο ενδιαφέρον των τηλεθεατών σε κάθε πρεμιέρα, τα νούμερα “ξεφουσκώνουν” λίγο στη δεύτερη εκπομπή. Στην προκειμένη περίπτωση “ξεφούσκωσαν” τόσο όσο…

Τόσο όσο να μείνει ο Μάρκος Σεφερλής στην κορυφή, αποδεικνύοντας πόσο δυνατός παίκτης είναι. Τόσο όσο να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μετά το “σοκ” της πρώτης μέρας και να επαναφέρουν τους τηλεθεατές τους …στην τάξη.

Το πρωί της Τρίτης το Mega με Μία σημείωσε μέσο όρο στο σύνολο 40,5% και στο δυναμικό κοινό 48,7%. Η εκπομπή κινήθηκε σταθερά πάνω από το 40% -με εξαίρεση το πρώτο μισάωρο στο σύνολο, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται ακόμα στον αέρα του ALPHA- και άγγιξε ακόμα και το 53,9% μεταξύ 10:30 – 11:00 στο δυναμικό. Απέναντι, το Πρωινό του ΑΝΤ1 περνούσε πάνω από το ψυχολογικό όριο του 20% και “κλείδωνε” στο22,6% στο σύνολο και στο 20,3% στο δυναμικό κοινό.

Το μοναδικό ασφαλές συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε σε αυτή τη φάση είναι ότι μετά από πολύ καιρό έχουμε στον τηλεοπτικό αέρα δύο ενδιαφέρουσες, καλοδουλεμένες, αξιοπρεπέστατες προτάσεις ψυχαγωγίας και επιθυμία μας είναι να παραμείνουν έτσι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

ΠΗΓΗ: ZAPPIT.GR
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!