Πρωινή ζώνη με Ελεονώρα και Πρωινή Μελέτη με Λαμπίρη;

Μεγάλος προβληματισμός στο Star για τις αλλαγές στις ζώνες των εκπομπών την ερχόμενη σεζόν!

Μεγάλος προβληματισμός στο Star για τις αλλαγές στις ζώνες των εκπομπών την ερχόμενη σεζόν!

Μεγάλος προβληματισμός στο Star για τις αλλαγές στις ζώνες των εκπομπών την ερχόμενη σεζόν!

Μεγάλος προβληματισμός στο Star για τις αλλαγές στις ζώνες των εκπομπών την ερχόμενη σεζόν!

Τρέχουν και δεν φτάνουν σου λέει στο Star, αφού οι προετοιμασίες για την ερχόμενη σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και οι διαβουλεύσεις δίνουν και παίρνουν! Οι υπεύθυνοι του προγράμματος όχι μόνο δεν έφυγαν για διακοπές με το τέλος των εκπομπών, αλλά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα καλούνται να πάρουν αποφάσεις για το ποιος θα πάει πού και ποιες εκπομπές θα πάρουν το πράσινο φως για το φθινόπωρο!
Το μεγαλύτερο “παιχνίδι” παίζεται ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τη Χριστίνα Λαμπίρη, πράγμα που έχει αρχίσει να ακούγεται εδώ και καιρό και που τελικά κανείς δεν ξέρει μέχρι σήμερα τον τρόπο που θα κατανεμηθούν μέσα στο πρόγραμμα του σταθμού!
Η σκέψη του Star να μπει ξανά στην πρωνιή ζώνη με μια δυνατή infotainment εκπομπή έχει αναβιώσει φέτος και οι υπεύθυνοι πιέζουν έντονα την Ελεονώρα Μελέτη να είναι η βασική παρουσιάστρια και που θα σταθεί απέναντι στη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα, την Ελένη Μενεγάκη αλλά και το πρωινό του ΑΝΤ1! Τη θέλουν και μάλιστα τη θέλουν πολύ εκεί, αφού της υπόσχονται να δημιουργήσουν στην ώρα της τωρινής εκπομπής της ένα προϊόν που θα της δίνει καλό lead-in και θα της ανεβάσει ψηλά τα νούμερα της τηλεθέασης!
Και ποιο όνομα ακούγεται για την πολύ πρωινή ζώνη του σταθμού; Μα αυτό της Χριστίνας Λαμπίρη φυσικά, η οποία είδε τη μεσημεριανή της εκπομπή να μην αποδίδει όσο θα ήθελε φέτος, κάτι που η ίδια έχει αποδώσει στην αδύναμη ομάδα που της παρείχε το κανάλι. Η παρουσιάστρια έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό την επιθυμία της να μεταφερθεί από τη μεσημεριανή ζώνη σε άλλη ώρα και φέτος φαίνεται πως το αίτημά της θα γίνει δεκτό αν όλα πάνε όωπς σχεδιάζουν οι ιθύνοντες στο Star.
Πράγμα που θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολο όμως, αφού η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη που είναι βασίλισσα στην πολύ πρωινή ζώνη του σταθμού, δεν θέλει με τίποτα να αλλάξει ώρα και concept εκπομπής, από τη στιγμή που τερμάτισε πρώτη μέχρι και το τέλος αυτής της σεζόν. Ο επίλογός της στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς, όπου αναφέρθηκε στα πολύ καλά της νούμερα τη χρονιά που πέρασε, αποτελεί ουσιαστικά και μήνυμα προς το κανάλι ότι δεν επιθυμεί καμία αλλαγή για την “Πρωινή Μελέτη” κι ότι η ίδια απαιτεί να παραμείνει χωρίς αλλαγές στη συγκεκριμένη ζώνη ώρας.
Γρίφος λοιπόν για τους υπεύθυνους προγράμματος του Star και καλούνται μέσα στην εβδομάδα να τον λύσουν και να μην αφήσουν κανέναν παραπονεμένο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!