Πρίγκιπας Αλβέρτος και Σαρλέν Γουίτστοκ, ο γάμος-υπερπαραγωγή!

Ακόμα ένας γάμος-υπερπαραγωγή για το φετινό καλοκαίρι, δείτε το φωτογραφικό υλικό!


Ακόμα ένας γάμος-υπερπαραγωγή για το φετινό καλοκαίρι, δείτε το φωτογραφικό υλικό!

Ακόμα ένας γάμος-υπερπαραγωγή για το φετινό καλοκαίρι, δείτε το φωτογραφικό υλικό!

Ακόμα ένας γάμος-υπερπαραγωγή για το φετινό καλοκαίρι, δείτε το φωτογραφικό υλικό!

Με πάσα μεγαλοπρέπεια παντρεύτηκαν χθες ο Πρίγκιπας Αλβέρτος και η Σαρλέν Γουίτστοκ και στην τελετή, που έγινε στην εσωτερική αυλή του παλατιού των Γκριμάλντι, παρέστησαν δεκάδες αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, η αφρόκρεμα του διεθνούς τζετ σετ, ενώ η νύφη ήταν υπέροχη μέσα στο ολόλευκο και εντελώς λιτό νυφικό που της σχεδίασε ο Αρμάνι.
Με τις πλατινένιες βέρες των 18 καρατίων που τους σχεδίασε ο Οίκος Καρτιέ, ο πρίγκιπας Αλβερτος και η πριγκίπισσα Σαρλέν του Μονακό έδεσαν τους γαμήλιους όρκους τους. Κατά περίεργη σύμπτωση, όπως και στην περίπτωση της Κέιτ και του Γουιλαμ, οι βέρες ήταν στενές. Το τρυφερό και άκρως συνεσταλμένο φιλί των νεόνυμφων επιστέγασε μια ένωση, που το πριγκιπάτο του Μονακό και οι Μονεγάσκοι περίμεναν εδώ και 56 χρόνια, καθώς αυτός ήταν ο πρώτος πριγκηπικός γάμος μετά από τον θρυλικό του πρίγκιπα Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι.
Σε αντίθεση πάντως με την χολλιγουντιανή σταρ, η Σαρλέν, η αυτής γαληνοτάτη υψηλότητα πριγκίπισσα του Μονακό πλεον, επέλεξε ένα εντελώς λιτό και απέριττο κατάλευκο μεταξωτό νυφικό, δια χειρός του μετρ Τζορτζιο Αρμάνι. Μόνο η τεράστια ουρά της χάριζε πραγματική πριγκιπική μεγαλοπρέπεια, αλλά και η διαμαντένια καρφίτσα που έδενε το πέπλο στα μαλλιά της, κειμήλιο της δυναστείας των Γκριμάλντι.
Την ώρα της τελετής, ενώ το ζευγάρι αντάλλασσε τους όρκους πίστης και αφοσίωσης, ο τηλεοπτικός φακός απαθανάτισε τη Ναόμι Κάμπελ, το σούπερ μόντελ που υπήρξε μια από τις παράφορες, αν και εφήμερες, ερωτικές σχέσεις του πρίγκιπα Αλβέρτου.
Η οικογένεια Γκριμάλντι, η πριγκίπισσα Καρολίνα και η πριγκίπισσα Στεφανί , ήταν φανερά συγκινημένες. Μεταξύ των αρχηγών κρατών που έδωσαν το παρών στην τελετή ήταν και ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, χωρίς τη συνοδεία της συζύγου του Κάρλα Μπρούνι, η οποία δεν ταξίδεψε λόγω εγκυμοσύνης.
Δώδεκα χιλιάδες λουλούδια κόσμησαν την εσωτερική αυλή του ροζ παλατιού του Μόντε Κάρλο, που είναι η κατοικία των πριγκίπων Γκριμάλντι εδώ και τέσσερις αιώνες. Το μπουκέτο της Σαρλέν ήταν φτιαγμένο από κατάλευκα λουλούδια που ήρθαν από την πατρίδα της, τη Νότια Αφρική. Πανέμορφα και τα επτά συνολικά παρανυφάκια της, που φορούσαν παραδοσιακές στολές της νότιας Γαλλίας και της Κυανής Ακτής.
Πιο χλιδή πεθαίνεις δηλαδή!
Δείτε τις φωτογραφίες!
{gallery}alvertos{/gallery}ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!