Πρεμιέρα για Καραβάτου-Κατσούλη και Στα Καλά Καθούμενα στο Ε

Απολαυστική ήταν η πρεμιέρα του ζευγαριού με πολλές εκπλήξεις!


Το «Στα Καλά Καθούμενα» η πρώτη ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, που ξέρει να προσφέρει σε όλους τόσο το γέλιο, όσο και τον προβληματισμό, μέσα από τα θέματα που παρουσιάζονται, έκανε ποδαρικό στη ζώνη αυτή.

«Ξεκινήσαμε. Τα καταφέραμε να μην αργήσει ο Κρατερός Κατσούλης και να είναι εδώ στην ώρα του. Έχουμε χαρά που βρισκόμαστε εδώ, το καινούργιο μας στούντιο αλλά και πολλά καινούργια πράγματα. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν πέρσι στην επιτυχία μας και φέτος ευελπιστούμε να κάνουμε το ίδιο. Δουλεύουν πολύ εδώ όλοι, δεν έχουν κοιμηθεί. Υπάρχει αυτό της προηγούμενης σεζόν που το ξέρεις αλλά και αυτό της πρώτης φοράς, σαν να βγαίνεις το πρώτο ραντεβού», δήλωσε η παρουσιάστρια, η οποία έλαβε και τα λουλούδια από τους ιθύνοντες του καναλιού, ενώ τόνισε πως θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις.

Αμέσως μετά την πρώτη καλημέρα, σύστησαν σε όλους την καινούργια τους ομάδα, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μακαλιά. Αυτή αποτελείται από τους Νίκο Ζαχαριάδη, Παναγιώτη Τάτση και την Όλγα Λαφαζάνη που συνεχίζει δίπλα τους.

Πρώτοι καλεσμένοι της εκπομπής ο Χρήστος Δάντης,  ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του και θα παρουσιάσει το καινούργιο του τραγούδι, αλλά και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, που θα μιλήσει για το πρώτο της θεατρικό βήμα, δίπλα στη μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη.

To διαβάσαμε στο peoplegreece.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!