Πως βιώνει την κρίση ο Γιάννης Σαββιδάκης;

Συνέντευξη στο «Down Town της Κύπρου» έδωσε ο Γιάννης Σαββιδάκης. Ο νικητής του Your Face Sounds Familiar, όπως αποκάλυψε τον έχει επηρεάσει και εκείνον η κρίση.


Συνέντευξη στο «Down Town της Κύπρου» έδωσε ο Γιάννης Σαββιδάκης. Ο νικητής του Your Face Sounds Familiar, όπως αποκάλυψε τον έχει επηρεάσει και εκείνον η κρίση.

Δυσκολεύεσαι καθόλου οικονομικά, Γιάννη;

«Όπως όλοι κι εγώ! Την κρίση τη βιώνω στο πετσί μου, μέσα από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, όλους. Αλλά γεννήθηκα από δύο γονείς που ήταν μαχητές της ζωής. Στα 25 μου, πέρασα έναν πολύ δύσκολο χρόνο, όπως και στα 21 μου που θυμάμαι ότι έφυγα για την Αμερική με 250 δολάρια στην τσέπη μου, για να πάω να παίξω τότε με ένα γκρουπ. Τρελά πράγματα!»

Είχες άγνοια κινδύνου;

«Μπορεί! Τότε δούλευα πολύ. Έφτιαχνα τζάκια, καμινάδες σε εξωτερικούς τοίχους, καθάριζα σπίτια και, τις Κυριακές, δούλευα σε έναν φούρνο. Έκανα cheese cakes. Στην Αμερική εργαζόμουν επτά ημέρες την εβδομάδα σερί. Έμεινα πάνω-κάτω δύο χρόνια. Μετά πήγα στην Ολλανδία, όπου τραγουδούσα και έπαιζα σε διάφορα ελληνικά εστιατόρια. Έχω όμορφες εμπειρίες».

Σήμερα, αν τα παιδιά σου σού έλεγαν ότι θέλουν να ασχοληθούν με τον καλλιτεχνικό χώρο, θα τα απέτρεπες;

«Δύσκολη ερώτηση! Κοίτα, σίγουρα δεν θα τα απέτρεπα, αν έβλεπα κάποιο ταλέντο πάνω τους. Αλλά θα τους εξηγούσα τις δυσκολίες. Ωστόσο, όπου μπορούσα θα τα βοηθούσα»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!