ΕΙΣ-ΠΝΟΗ – Aκούστε το νέο δίσκο του Παντελή Παντελίδη!

Ο καλλιτέχνης των μεγάλων επιτυχιών, επανέρχεται με ολοκαίνουριο CD! Ο τρίτος κατά σειρά προσωπικός δίσκος του Παντελή Παντελίδη κυκλοφορεί!


O νέος άρχοντας, το παιδί «φαινόμενο» της ελληνικής δισκογραφίας, όπως έχει παρομοιασθεί ο νεαρός τραγουδιστής, μετά απο μερικούς μήνες και μετά απο ένα τέρμα επιστυχημένο καλοκαίρι επιστρέφει με ανανεωμένο ήχο και ερμηνείες που εντυπωσιάζουν. Ένα καινούριο άλμπουμ του τίτλο ΕΙΣ-ΠΝΟΗ «Πανσέληνος Και Κάτι» θα διατεθεί στο κοινό τμηματικά, σε δύο μέρη!

Στο «ΕΙΣ – ΠΝΟΗ», σαν πρώτο μέρος της καινούριας δισκογραφικής δουλειάς του Παντελή Παντελίδη που μόλις κυκλοφόρησε, και φυσικά το έχουμε πρώτοι για ακόμα μια φορά για εσάς, ακούμε τα 8 νέα τραγούδια που θα κατακτήσουν τις προτιμήσεις των ακροατών. Ανάμεσά τους τα singles «Σκούπισε Τα Πόδια Σου Και Πέρασε» και «Να Σου Πω», τα οποία έχουμε ήδη ακούσει και από την πρώτη στιγμή κατέκλυσαν τις ραδιοφωνικές συχνότητες και τα social media. Ένας διαφορετικός ήχος για τον αγαπημένο ερμηνευτή που σίγουρα θα αγαπηθεί όπως και οι προηγούμενοι, καθώς πιο ώριμος και γεμάτος!

Με τις οχτώ ολοκαίνουριες επιτυχίες σε μουσική και στίχους που υπογράφει αυτοπροσώπως ο Παντελής Παντελίδης, ξεσηκώνει τους θαμώνες του «Teatro» στις ζωντανές εμφανίσεις του!

Κυκλοφορεί από τη Minos – EMI.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!