Ποιος είπε το όχι στην Τζένη Μπαλατσινού για το Πρωινό mou;

Κανείς δεν περίμενε ότι εκείνος θα πει το “Όχι” στην ωραία και έμπειρη Τζένη.


Δείτε την αποκάλυψη όπως την αλιεύσαμε στο “Nassos Blog” του συναδέλφου Νάσου Γουμενίδη:

Μεσημεράκι ο Πέτρος Μπούτος απολάμβανε το πούρο του στην πισίνα του Χίλτον. Βλέπετε ο πονοκέφαλος για το πρωϊνό πέρασε. Τελείωσε. Ο Κωστόπουλος ανέλαβε το πρωινό με σκοπό να «χτυπήσει» τους απέναντι! Όμως μέχρι να κλείσει και να βρει τη λύση, ο Πέτρος Μπούτος έσκασε!

Αρχικά ήθελε να βρει ζευγάρι! Παντρεμένο…και όχι… ότι και ότι!!! Θεώρησε πως η συνταγή του είχε πετύχει και ήθελε να συνεχίσει με την ίδια! Έτσι έκανε κάποια τηλέφωνα και προσέγγισε κάποιους ανθρώπους! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το πρώτο ήταν η Σίσσυ Χριστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης! Όμως η απάντηση ήταν αρνητική καθώς ο Μαραντίνης δεν θέλει να αλλάξει επάγγελμα!

Δεύτερη επιλογή η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος. Η πρόταση δεν τους χάλασε καθώς η Κατερίνα-ούσα χρόνια εκτός-ήθελε να επιστρέψει στο γυαλί. Όμως πριν ολοκληρώσουν τις επαφές, μπήκε σφήνα ο Κωστόπουλος καθώς κάποιοι υποστήριζαν πως το δεύτερο δίδυμο δεν ήταν και τόσο γνωστό στον κόσμο!

Έτσι επικράτησε ο Κωστόπουλος ο οποίος αν και του έγινε πρόταση να είναι με την σύζυγό του εκείνος αρνήθηκε! Σύμφωνα με άτομα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, ο Πετράν δεν ήθελε με τίποτα τη καθημερινή τριβή με τη Τζένη καθώς πιστεύει πως έτσι θα έκανε κακό στο γάμο τους. Είχε και το πρόσφατο παράδειγμα του Dancing on ice, όταν οι καβγάδες τους είχαν αυξηθεί πολύ.

Σωστός ο Λύκος…Λέμε τώρα!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!