Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι για το Dancing With the Stars 4

Ποιους θα δούμε την φετινή χρονιά;


Νέα ονόματα έχουν προστεθεί στον κατάλογο των υποψηφίων που ενδέχεται να δούμε να χορεύουν στο πλατό του Dancing With The Stars 4.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», δύο από τους πιθανούς παίκτες είναι ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Ελισάβετ Σπανού.

Ο ΑΝΤ1 φέρεται να έχει έρθει σε επαφές με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη ώστε να είναι ένας εκ των ανδρών που θα εμφανιστούν στον τέταρτο κατά σειρά κύκλο του show.

Από την άλλη, η Ελισάβετ Σπανού είναι ακόμα μία γυναίκα που θα εμφανιστεί πιθανότατα στο show, μαζί με τη Νικολέττα Καρρά και την Ελένη Χατζίδου, ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί για τον νέο κύκλο του «Dancing With The Stars».

Παράλληλα, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως στον νέο κύκλο του φιλανθρωπικό show θα δούμε την Ευαγγελία Αραβανή, που έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες μαζί με τον σύντροφό της, Ηλία Βρεττό, που πέρσι έφτασε στον τελικό, τη Μαίρη Συνατσάκη, που από τη στιγμή που επέστρεψε στον ΑΝΤ1 θεωρείται σχεδόν σίγουρη για το Dancing With The Stars, αλλά και την Κατερίνα Στικούδη, που είχε εμφανιστεί και ως guest πριν λίγους μήνες στο show.

Όσο για τους άνδρες του show, ο ΑΝΤ1 λέγεται πως ήδη έχει κάνει κρούση στον Μάρκο Σεφερλή, τον οποίο θέλει πολύ στο καστ των παικτών του νέου κύκλου, όπως και τον ηθοποιό Κώστα Ευρυπιώτη, ο οποίος έχει ήδη εκφράσει τους ενδοιασμούς του για να πει το «ναι» λόγω κάποιων παλαιότερων τραυματισμών.

Πάντως, ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν ένας από τους λαμπερούς guests του μεγάλου τελικού του τρίτου κύκλου και είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές για τις χορευτικές του ικανότητες.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!