Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ράνιας Θρασκιά;

Την Τρίτη 4 Ιουνίου, η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχτηκε φίλους και γνωστούς στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στο Golden Hall.


Την Τρίτη 4 Ιουνίου, η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχτηκε φίλους και γνωστούς στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στο Golden Hall, όπου μίλησε για το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Κοιτάω Μπροστά» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Στο νέο της εγχείρημα, βρέθηκαν αρκετοί διάσημοι ανάμεσά τους οι: Φαίη Σκορδά, Μύρωνας Στρατής, Μαίρη Συνατσάκη, Παναγιώτης Χατζηδάκης, Τζώνυ Καλημέρης, Ρεγγίνα Κουρή, Ζήνα Κουτσελίνη, Λόλα Νταϊφά, Χριστίνα Λαμπίρη, Θέμης Γεωργαντάς, Χρήστος Χολίδης, Ζέτα Δούκα, Κώστας Κρομμύδας, Μαρία Κορινθίου, Έρρικα Πρεζεράκου, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργης Λαμπαθάκης, Έμυ Λιβανίου, Τάσος Παπαλαζάρου, Νίκος Σαμοΐλης, Γωγώ Φαρμάκη κ.ά..

Για το βιβλίο της μίλησαν ο Τζώνυ Καλημέρης και ο κοινωνικός ψυχολόγος Ορέστης Νέτας και τη συζήτηση συντόνιζε ο κουμπάρος της, Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Η Ράνια ήταν όλο το βράδυ χαμογελαστή και ευδιάθετη ενώ μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης υπέγραψε βιβλία σε όσους παρευρέθηκαν.

Οι αφιερώσεις:

Η Ράνια Θρασκιά αφιερώνει το βιβλίο:

Στους γονείς της που της έδειξαν τον ουρανό και την άφησαν να ονειρευτεί…

στον αδερφό της που είναι πάντα η πυξίδα της όταν χάνει το δρόνο της…

στον σύζυγό της Ανδρέα που την αγάπησε όπως ονειρεύτηκε και συνεχίζει…

στα παιδιά τους που έκαναν το πέρασμά της από αυτή τη ζωή να αξίζει…

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Το νέο βιβλίο της Ράνιας Θρασκιά, «Κοιτάω Μπροστά», δεν είναι μόνο η δική της ιστορία. Είναι η ιστορία κάθε γυναίκας (αλλά και άντρα) που αγάπησε, που πίστεψε ψεύτικες υποσχέσεις, που προδόθηκε, που ένιωσε την επιθυμία να εκδικηθεί, που αφέθηκε στον μεγάλο έρωτα, που έπεσε αλλά βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να ξανασηκωθεί, που έκανε λάθη αλλά έμαθε από αυτά και τελικά μέσα από όλα αυτά κατάφερε να βρει τον εαυτό της και να μάθει να ζει.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!