Ποιοί celebrities έγιναν γονείς μέσα στο 2014;

«Καρπερή» αποδείχτηκε η χρονιά που σε λίγες ημέρες μας αφήνει, αφού ο πελαργός επισκέφτηκε πολλές γυναίκες από την ελληνική showbiz.


Λίγο πριν εκπνεύσει το 2014, ξαναθυμόμαστε τις όμορφες στιγμές που έζησαν όλες οι επώνυμες, κρατώντας στα χέρια τους το μωρό τους!

Μανούλα για μια ακόμη φορά έγινε η Φαίη Σκορδά, στα μέσα Μαΐου, φέρνοντας στον κόσμο το δεύτερο γιο της.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αγγελική Ηλιάδη και ο σύντροφος της Σάββας Γκέντσογλου. Το ζευγάρι υποδέχτηκε τον καρπό του έρωτά του, ένα υγιέστατο αγοράκι που γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου, λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι.

Το θαύμα της μητρότητας έζησε και η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία γέννησε νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία. Ο μπέμπης της γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου τα ξημερώματα.

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο και η τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου, κάνοντας μπαμπά για δεύτερη φορά το σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 2 Νοεμβρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Βάσω Κολλιδά.
Πριν από μερικές ημέρες μανούλα έγινε και η Εύα Λασκάρη, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ολοκληρώνοντας την ευτυχία της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Σύλβια Δεληκούρα και ο σύντροφός της, Δημήτρης που έγιναν γονείς στις 28 Νοεμβρίου. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.420 γραμμάρια, με καισαρική.
Αρχές καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα στις 6 Ιουνίου η Ευγενία Μανωλίδου απέκτησε το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Στις 4 Αυγούστου μανούλα για δεύτερη φορά έγινε και η Σάντυ Κουτσοσταμάτη ενώ στις 9 Μαΐου μαμά για πρώτη φορά έγινε η Θέλξη. Το όμορφο μοντέλο Ίνα Παλαμά, έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι, λίγο μετά το Πάσχα, ενώ τη χαρά της μητρότητας εδώ και λίγους μήνες ζει και η Βούλα Παπαχρήστου.

Μια ακόμη κορούλα απέκτησε στις αρχές καλοκαιριού η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιουνίου, σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων.
Γιαγιά έγινε για ακόμη μια φορά η Ντόρα Μπακογιάννη καθώς η κόρη της Αλεξία έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί σε γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας στις 19 Νοεμβρίου.

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε και η Δήμητρα Ρουμπέση που απέκτησε το δεύτερο μωράκι της, τρία χρόνια μετά την γέννηση του γιου της με τον σύντροφό της και επιχειρηματία Γιάννη Λιβέρη.
Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και τους μπαμπάδες της showbiz.

Ο Νίκος Ψαρράς, ο Γιώργος Χρυστοστόμου, ο Μάνος Πίντζης και ο Γιώργος Λιανός έζησαν καρέ – καρέ την γέννηση του παιδιού τους, με τον Γιώργο Λιάνο, να «προηγείται» σε θέμα εμπειρίας μιας και στα μέσα του 2014 έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά.

newsbomb.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!