Ποιοι celebrities & δημοσιογράφοι έχουν δείξει τη συμπάθεια τους προς τη Χρυσή Αυγή δημόσια;

Ιδού η λίστα με τα ονόματα.


Το σχετικό post κυκλοφορεί στα social media τις τελευταίες ημέρες και ειδικά μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από Χρυσαυγίτη.

Για να δούμε τι δήλωσαν επώνυμοι υποστηρικτές του φασιστικού κόμματος :

Πέτρος Γαϊτάνος : “Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής”

Βύρων Πολύδωρας ( Βουλευτής Β΄Αθήνας της ΝΔ, πρόεδρος της Βουλής για μια μέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε προλάβει να διορίσει με το σχετικό νόμο συγγενείς του ): “Βεβαίως συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή” | “Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία”

Θάνος Τζήμερος (Διαφημιστής,Πολιτικός): “Αν η Χρυσή Αυγή είναι το αυγό, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φίδι.”

Παναγιώτης Ψωμιάδης: “Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα.”

Γιάννης Πλούταρχος: “Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, αν είναι να μας βγάλει από το αδιέξοδο”

Γιώργος Τράγκας : “Έχουν οι έρθει οι άνθρωποι [σ.σ. οι χρυσαυγίτες] όμως σε πλήθος εκπομπών μου και μου έχουν πει ότι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, έχουν διαψεύσει όλες τις σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις που επικαλούνται διάφοροι..” | “Εγώ κυρίες και κύριοι αν λάβω υπόψιν μου ότι η ΧΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου, πρέπει να πω ότι 1 εκατομμύριο άνθρωποι στην Ελλάδα είναι εκτός συνταγματικού τόξου”

Μιχάλης Κατσιγέρας (δημοσιογράφος): “Το κενό μιας δημοσίας τάξεως για όλους τους πολίτες έχει ήδη αρχίσει να καλύπτεται στις μαύρες περιοχές των Αθηνών από τους ακτιβιστές της Χρυσής Aυγής.”

Μπάμπης Παπαδημητρίου (ο Μπάμπης ο Φτου): “Γιατί όχι μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να τη δεχτούμε να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία.” | “Σε τελευταία ανάλυση, ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή!”

Νότης Σφακιανάκης : “Η Χρυσή Αυγή ουσιαστικά αφυπνίζει αυτό που πρέπει να κάνουμε μόνοι μας. Να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να έρθει να μας βιάσει.”

Γιάννης Μπέζος (ηθοποιός): “Το χαστούκι [του Κασιδιάρη] δεν σημαίνει ότι κάποιος χαστούκισε κάποιον συνάνθρωπό μας. Συμβολίζει χτυπάω κάτι κατεστημένο.”

Σάκης Ρουβάς : “Δεν με τρόμαξε που ο κόσμος ψήφισε την Χρυσή Αυγή”

Νίκος Βέρτης : “Η Χρυσή Αυγή από τα 100 που θα πει μπορεί τα 10 να είναι καλά”

Σταμάτης Γονίδης : “Κάθε φορά κάποιον πρέπει να κάψουν για να αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες. Να λοιπόν γιατί ο λαός που δεν μασάει κουτόχορτο ψηφίζει Χρυσή Αυγή.”

 

Μακάρι μαζί με το φασιστικό κόμμα να εξαφανιστούν και τα ίχνη όλων αυτών των άχρηστων ανθρώπων που μαζεύτηκαν και τους υποστηρίζουν έτσι απροκάλυπτα.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!