Πέθανε ο διαβόητος «Εσκομπάρ» της Κρήτης – Στην κηδεία και ο γιος του με ολιγόωρη άδεια από την φυλακή


Πέθανε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/5) ο αποκαλούμενος ως «Εσκομπάρ» της Κρήτης, ο οποίος είχε εμπλακεί σε σοβαρές υποθέσεις ναρκωτικών και είχε αποφυλακισθεί λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, που τον ταλαιπωρούσε.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 51χρονος απεβίωσε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και η κηδεία του τελέστηκε την Κυριακή (19/5) σε χωριό της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κηδεία δεν τελέστηκε σε κλειστό κύκλο αλλά είχε πολύ κόσμο.

Στις υποθέσεις αυτές είχε εμπλακεί και ο γιος του, ο οποίος τελεί υπό κράτηση και χρειάστηκε να λάβει ολιγόωρη άδεια προκειμένου να παραστεί φρουρούμενος στην κηδεία του πατέρα του. Μετά την κηδεία, ο γιος επέστρεψε στη φυλακή.

Ο 51χρονος είχε αποφυλακιστεί με όρους τον Ιούνιο του 2023, λόγω εκτεταμένης διασποράς καρκίνου.

Υπενθυμίζεται ότι είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2023 μαζί με τον 24χρονο, σήμερα, γιο του και μια 42χρονη, σήμερα, γυναίκα για υπόθεση κοκαΐνης από το εξωτερικό. Μετά το αίτημα αποφυλάκισης η ανακρίτρια εξέδωσε διάταξη, η οποία επέβαλε αντί κράτησης περιοριστικούς όρους, ενώ ενεχειρίστηκαν πλήθος εγγράφων για το πρόβλημα υγείας, από το οποίο εν τέλει κατέληξε.

Η συγκεκριμένη υπόθεση εκδικάζεται στις 30 Μαΐου στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!