Περνάει στην αντεπίθεση το Mega. Τι θα βάλει απέναντι από το «Μπρούσκο»;

Το «Μπρούσκο» κατάφερε στην απέναντι όχθη, το κανάλι του Αμαρουσίου να φέρει την πρωτιά για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη ζώνη. Με το Mega να περνά σε δεύτερη μοίρα. Έτσι…


Χάος επικρατεί στα γραφεία όλων των καναλιών με τις ιδέες και τις προτάσεις να πέφτουν βροχή. Νέα πρόσωπα, μεταγραφές, νέες εκπομπές, νέα σόου, νέες σειρές και πολλά άλλα αναμένουμε να δούμε από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το «Μπρούσκο» κατάφερε στην απέναντι όχθη, το κανάλι του Αμαρουσίου να φέρει την πρωτιά για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη ζώνη. Με το Mega να περνά σε δεύτερη μοίρα. Έτσι, το Μεγάλο Κανάλι ψάχνει πως θα «χτυπήσει» την ελληνοκυπριακή σειρά και τι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Το Mega σκέφτεται να εντάξει κι αυτό με τη σειρά του, μία νέα σειρά εισαγωγής από την Κύπρο στη συγκεκριμένη ζώνη, ελπίζοντας ότι θα αποφέρει καρπούς.

Σύμφωνα με το TV Έθνος, η νέα σειρά λέγεται «Όνειρο ήταν» και θα προβάλλεται στις 19:00. Όσον αφορά την σειρά τώρα, πρόκειται για μία σειρά με κυπριακή παραγωγή στην οποία πρωταγωνιστές είναι γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!