Περικοπές στα κανάλια το 2024 – Οι σειρές και το ΕΚΟΜΕ


Σε προγραμματισμό λιτότητας μπαίνουν τα κανάλια τη νέα χρονιά (2024) μιας και μετά και την απώλεια των εσόδων από το ΕΚΟΜΕ, οι συζητήσεις για φέτος περιλαμβάνουν λιγότερες σειρές και επιστροφή στις καθημερινές.

Όπως διαβάζουμε στο typologies.gr, νέες περικοπές έρχονται στα κανάλια και την ιδιωτική τηλεόραση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στους σταθμούς Alpha, Star, ANT1 και Mega κάνουν λόγο για μείωση κατά 30% του κόστους παραγωγής των προγραμμάτων στις συζητήσεις με τις εταιρείες παραγωγής.

Η στάση των τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών εμφανίζεται συμπαγής και, αν τελικώς επιβληθεί, οι μειώσεις θα περάσουν σε όλα τα στάδια και τις ειδικότητες (ηθοποιοί, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι) της παραγωγής. Πολλοί διερωτώνται για το τι θα πράξει η ΕΡΤ, η οποία πλέον έχει μεγάλο τμήμα της παραγωγής.

Τα reality προγράμματα θα μειωθούν, ενώ τα πανάκριβα μουσικά σόου δεν συνιστούν επιλογή. Αντιθέτως, έχει ξεκινήσει η χρονική επέκταση των φθηνών εκπομπών και η επιστροφή στο ενημερωτικό περιεχόμενο.

πηγή: https://youfly.com/tileorasi/perikopes-sta-kanalia-to-2024-oi-seires-kai-to-ekome/

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!