Πειραιώς: Νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα μετά το τροχαίο – «Μαμά είσαι καλά;»


Κόβουν την ανάσα οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν λίγα δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο στην οδό Πειραιώς, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τρία παιδιά, τη μητέρα και τη γιαγιά τους. Το 5χρονο παιδί, που φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, δίνει ακόμη γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σε νέο βίντεο – ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το MEGA, ένας κύριος εμφανίζεται να είναι κοντά στο παιδάκι που είναι πεσμένο στην άσφαλτο, ενώ μια γυναίκα του κρατά το κεφάλι και προτρέπει τους παρευρισκόμενους να απομακρυνθούν για να μπορεί να αναπνεύσει. Χθες, σε ανάλογο ρεπορτάζ, του ίδιου σταθμού, αναφέρθηκε πως το παιδάκι είχε 5 ανάσες το λεπτό.

Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση, ενώ δίπλα στο 5χρονο παιδάκι βαριά τραυματισμένη βρίσκεται η 33χρονη μητέρα του. Πιο δίπλα, η γιαγιά και τα δύο αδελφάκια του.

Στο ίδιο βίντεο, ακούγεται ένα από τα παιδιά της οικογένειας έντρομο να φωνάζει «μαμά είσαι καλά;».

Μάλιστα,  φαίνεται και το λευκό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος που παρέσυρε την οικογένεια να βρίσκεται σταματημένο με αλάρμ. Δίπλα από τις ρόδες είναι χτυπημένη η γιαγιά της οικογένειας και ένας κύριος με κίτρινη μπλούζα της μιλάει και της δίνει κουράγιο.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!