Πατούλης-Ρούσης-Τρανούλης, όλοι μαζί για το μουσείο του Ωρωπού!


Σε εκδήλωση που έγινε στον πολυχώρο Atlantis, στον Ωρωπό υπήρξε δέσμευση και των τριών για την ίδρυση του νέου μουσείου της περιοχής.

Η κα Αθηνά Τρανούλη-Πετράκη αναφέρθηκε στην ιστορία του κινήματος Take Me Home και στις ενέργειες που έχει, μέχρι σήμερα, προβεί για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στη χώρα μας.


Μίλησε για το σχεδιασμό της ανέγερσης του σύγχρονου Αρχαιολογικού Μουσείου, στον Ωρωπό, που θα στεγάσει όλα τα ευρήματα της περιοχής .
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης συνεχάρη τους διοργανωτές για την εκδήλωση και τόνισε ότι «Μέσα από το συνδυασμό μου «Νέα Αρχή για την Αττική» όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε το αύριο του Τόπου, το μέλλον του Ωρωπού.

Με την εμπειρία μας θα δημιουργήσουμε το αύριο των παιδιών μας. Ο δήμαρχος του Ωρωπού , κύριος Θωμάς Ρούσης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στην κα Αθηνά Τρανούλη-Πετράκη, στο κίνημα «ΤΑΚΕ ΜΕ ΗΟΜΕ» και στην πρωτοβουλία τους.

Μίλησαν επίσης ο ο ιδρυτής των Κορφιάτικων Βραβείων κ. Δημήτρης Μουζακίτης κι ο κ. Χρήστος Φωτίδης. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Βλάχος, ο υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα κ. Γιώργος Μπουλούκος με την Πρόεδρο των Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Κοζομπόλη, η Τέτα Καμπουρέλη με το σύζυγό της Βασίλη Γκουρούση και πλήθος κόσμου.

FacebookTwitterEmailShare



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!