Πατήσια: Ερωτική αντιζηλία βλέπουν οι αρχές πίσω από τη δολοφονία – Είχαν παντρευτεί στις ΗΠΑ θύμα και δράστης


Ερωτική αντιζηλία φαίνεται πως ήταν ο λόγος της άγριας δολοφονίας ενός 27χρονου με καταγωγή από την Κούβα, από τον ομοεθνή του στα Πατήσια, το μεσημέρι της Κυριακής 14 Απριλίου 2024.

Το αιματηρό περιστατικό διαδραματίστηκε μέσα σε σπίτι στην οδό Λεμεσού 28 στα Πατήσια. Οι δύο άνδρες καβγάδισαν έντονα, όμως, ο καβγάς πήρε άγριες διαστάσεις. Τότε ο ένας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλον θανάσιμα.

Ο δράστης στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν άμεσα στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή. Ο 35χρονος δράστης μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ βαριά τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό.

Είχαν παντρευτεί στις ΗΠΑ θύμα και δράστης

Το θύμα και ο δράστης ήταν παντρεμένοι και σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr είχαν δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στις ΗΠΑ. Οι δύο άνδρες δεν είχαν απασχολήσει τη γειτονιά με καβγάδες ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν έμεναν μαζί γιατί είχαν προστριβές, καθώς ο δράστης έκανε πολλά ταξίδια και ο 27χρονος δεν ήθελε να τον ακολουθήσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης επέστρεψε πρόσφατα στην Ελλάδα για να δει τον σύντροφό του.

Οι αρχές αποδίδουν το άγριο έγκλημα σε ερωτική αντιζηλία. Έχουν πάρει καταθέσεις από το περιβάλλον του θύματος και περιμένουν να είναι σε θέση ο δράστης για να καταθέσει.

Πατήσια Δολοφονία

Οι φωνές του θύματος προκάλεσαν αναστάτωση στη γειτονιά

«Δύο κοπέλες βγήκαν έξω φώναζαν βοήθεια και η γυναίκα μου εκείνη την ώρα έβγαινε από την πολυκατοικία και βλέπει ένα παλικάρι και του λέει πήγαινε μέσα να δεις τι γίνεται μήπως είναι κάποιος άρρωστος και βλέπει τον έναν να έχει τον άλλον κάτω και να τον μαχαιρώνει» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Οι δύο κοπέλες που μένουν στην ίδια πολυκατοικία άκουσαν τις φωνές και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Είδαν τη σκηνή του εγκλήματος. Τον 35χρονο να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου το 27χρονο θύμα του. «Επειδή είμαι νοσηλεύτρια δουλεύω σε νοσοκομείο ήταν ένα παλικάρι κάτω και του λέω τρέξε μήπως θέλουν βοήθεια και μπήκε και μου λέει είναι μαχαιρωμένοι εκεί μέσα».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!