Παρουσίαση του βιβλίου «Ιστορίες της θάλασσας» σε ανθολόγηση και επιμέλεια Καρίνας Βέρδη, από τις εκδόσεις ΚΥΜΑ

Η έκδοση τελεί υπό την αιγίδα της ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων


Με συγκίνηση παρουσιάστηκε την περασμένη Δευτέρα 21/5/18, στο Polis Art Café, η παρουσίαση του βιβλίου «Ιστορίες της θάλασσας» σε ανθολόγηση και επιμέλεια Καρίνας Βέρδη, από τις εκδόσεις ΚΥΜΑ.

Ο λόγος είναι ότι σε αυτήν την έκδοση συμμετέχουν με τις ζωγραφιές τους παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, όταν μετά από παρότρυνση της ίδιας απέστειλαν υδατογραφίες με θέμα τη θάλασσα και οι καλύτερες περιλήφθησαν στο βιβλίο αλλά αποτέλεσαν και το εξώφυλλό του!

Παρούσα ήταν η Διευθύντρια του Ιδρύματος κ. Αναστασία Κατσιλιέρη, η οποία χαιρέτησε την εκδήλωση, ο εικαστικός των εκδόσεων Κύμα, Άκανθος, ο Θανάσης Σάλτας, λογοτέχνης, που προλόγισε την έκδοση, ο Γιώργος Σιδεράκης, ηθοποιός που διάβασε αποσπάσματα συμμετεχόντων που ζουν εκτός Αθηνών, αλλά και οι ίδιοι οι συμμετέχοντες, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η ποιήτρια και ραδιοφωνική παραγωγός Καρίνα Βέρδη.

Η έκδοση τελεί υπό την αιγίδα της ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων, ενώ ο πρόεδρός της, ο κ. Μαρωνίτης έστειλε τον χαιρετισμό του και η κ. Ιωάννα Μαστοράκη, εκφώνησε τον πρόλογό του που συνοδεύει την έκδοση.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!