Το παρα φύσιν… μεταπτυχιακό του Harvard

Ναι είναι αλήθεια.


‘Ενα από τα πιο φημισμένα Πανεπιστήμια του κόσμου, το Χάρβαρντ, αποφάσισε να εμπλουτίσει τις γνώσεις των σπουδαστών του παρέχοντας σεμινάριο… πρωκτικού σεξ.

Στην «Εβδομάδα Σεξ» του Χάρβαρντ, ένα από τα σεμινάρια που μπορούσαν οι φοιτητές να παρακολουθήσουν ήταν αφιερωμένο στην συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για το πώς θα το κάνουν σωστά, απολαυστικά και με ασφάλεια.

Η «Εβδομάδα Σεξ» έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στο Χάρβαρντ και σε αυτή συμμετέχουν οι τεταρτοετείς φοιτητές του, ωστόσο δεν υπάρχει… πρακτική, τουλάχιστον όχι την ώρα των μαθημάτων, τα οποία διαρκούν μία εβδομάδα και έχουν τη μορφή σεμιναρίων.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητας αυτής, οι καθηγητές στοχεύουν στην άμεση ενημέρωση των φοιτητών για θέματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και φυσικά, την απενοχοποίησή τους σε ό,τι αφορά τα θέματα-ταμπού.

Κάθε χρόνο υπάρχει ένα διαφορετικό σεξουαλικό θέμα. Φέτος το θέμα είναι το πρωκτικό σεξ. Ο τίτλος μάλιστα είναι λίγο πικάντικος και παιχνιδιάρικος: What What Ιn Τhe Butt: Anal Sex 101 ονόμασαν τα φετινά μαθήματα (σε ελεύθερη απόδοση: «Τι, τι; Πρωκτικό σεξ, 101»).



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!