Παπαρίζου: «Σοκαρίστηκα όταν διάβασα κείμενο που έλεγε για μένα ότι…»

Έχουν γραφτεί διάφορα για τηνΈλενα Παπαρίζου.

Έχουν γραφτεί διάφορα για τηνΈλενα Παπαρίζου.

Η ίδια δεν στέκεται στις κριτικές για τα κιλά της, αλλά όταν διάβασε ένα δημοσίευμα για την «περιπέτεια» της υγείας σοκαρίστηκε, αφού κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. «Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με κακεντρέχειες και μικρότητες. Δεν με κάνουν τα κιλά μου τραγουδίστρια, αλλά η φωνή μου. Σίγουρα μια ωραία εικόνα βοηθάει, αλλά η φωνή προέχει πάντα. Έγραψαν ότι έκανα εξωσωματική που δεν έκανα, έγραψαν ότι πήρα ορμόνες που δεν πήρα, έγραψαν ότι πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας έγραψαν, έγραψαν, έγραψαν…

Το μόνο που έγινε είναι ότι απέκτησα θυρεοειδή, τίποτα παραπάνω» εξήγησε στη real και συνέχισε: «Δεν θα σου πω ότι δεν διαβάζω όσα γράφονται και όσα πυρά μου έχουν ρίξει κατά καιρούς αλλά προσπαθώ να μην τους δίνω σημασία και να αδιαφορώ. Θέλουν να γεμίσουν σελίδες το καταλαβαίνω, αλλά μερικές φορές ξεπερνούν τα όρια.

Όταν έγραψαν για σκλήρυνση σοκαρίστηκα και το ίδιο έγινε κι όταν έμαθα πως έγραψαν άρθρο με τίτλο «Όλη η αλήθεια για την έκτρωση της Παπαρίζου». Αθλιότητες! Κοίτα, αν κάτσω να πικραίνομαι κάθε φορά που γράφουν για μένα, χάθηκα! Θέλω να είμαι χαρούμενη, να είμαι θετική, να μην ενδίδω στην αρνητικότητα κάποιων. Δεν θέλω να με αποσπούν η κακοήθεια και η εμπάθεια.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!