Παπαγεωργίου Γιώργος: Παρακολούθησε το συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής στο Μαϊάμι

Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης & εκπαίδευσης σε ότι αφορά στην Πλαστική Χειρουργική, ο Πλαστικός Χειρουργός Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου παρακολούθησε το 49th Annual Baker Gordon Educational Symposium.


Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης & εκπαίδευσης σε ότι αφορά στην Πλαστική Χειρουργική, ο Πλαστικός Χειρουργός Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου παρακολούθησε το 49th Annual Baker Gordon Educational Symposium, που έλαβε χώρα στο Mαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στόχος ήταν να εξερευνηθούν & να αναδειχθούν οι λεπτομέρειες που διαφοροποιούν τα καλά από τα εξαιρετικά αποτελέσματα στην Αισθητική Χειρουργική & στην Κοσμητική Ιατρική.

Η θεματολογία του συμποσίου συνοψιζόταν στον εξαιρετικό του τίτλο: (“Ιntegrating the Subtleties of Nuance into Surgical Expertise – Face, Breast, Cosmetic Medicine”).

Στόχος του ετήσιου αυτού meeting, όπως αναφέρεται στο εισαγωγικό σημείωμα των διοργανωτών, ήταν να εξερευνηθούν και να αναδειχθούν τα χαρακτηριστικά εκείνων των μικρών λεπτομερειών που διαφοροποιούν τα καλά αποτελέσματα, από τα εξαιρετικά αποτελέσματα στην Αισθητική Χειρουργική στο πρόσωπο, στο μαστό, στο σώμα καθώς και στην Κοσμητική Ιατρική.

Πράγματι, ήταν ένα τριήμερο συνεχούς ενημέρωσης και συζητήσεων με ζωντανή κάλυψη χειρουργικών επεμβάσεων και στα μεσοδιαστήματα με παρουσιάσεις video.

Υψηλό επίπεδο, εμπειρία, εποικοδομητικές τοποθετήσεις και παρατηρήσεις, με άρτια οργάνωση.

Η Πλαστική Χειρουργική εφόσον εφαρμόζεται με γνώση & υψηλή τεχνική κατάρτιση, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα και συμβάλλει θετικά στην τόνωση της αυτοπεποίθησης και της ψυχολογίας των ανθρώπων στους οποίους εφαρμόζεται.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!