Παπαδόπουλος: Νέος έρωτας με νεαρή συνάδελφό του;

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών, που απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο με τη δουλειά τους.


Ο αγαπημένος ηθοποιός δε συζητά ποτέ πράγματα που δεν αφορούν τη δουλειά του, ενώ η μοναδική φορά που μίλησε για ένα προσωπικό του θέμα, ήταν η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Εξάλλου, όπως έχει εξηγήσει, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα του, θέλοντας να δείξει ότι ο κακρίνος δεν είναι πια… ταμπού!

Όσο αφορά την προσωπική του ζωή, εκεί κι αν είναι σφίγγα. Υπήρξε χρόνια παντρεμένος με την Αθηνά Τσιλύρα και ο γάμος τους ήταν αυτό που λέμε… αθόρυβος.

Οι δυο τους δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας και για το λόγο αυτό, πολλοί ένιωσαν έκπληξη με το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, που θέλει τον δημοφιλή καλλιτέχνη… ερωτευμένο με νεαρή συνάδελφό του!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της “Real life”, ο Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου είναι κάτι παραπάνω από απλοί συνάδελφοι! Πάντα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο ηθοποιοί πραγματοποιούν αρκετά συχνά κοινές εξόδους προκειμένου να παρακολουθήσουν παραστάσεις άλλων συναδέλφων. Ενώ οι συχνές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και τα δείπνα σε εστιατόρια, φουντώνουν τις φήμες περι σχέσεως.

Στην τελευταία κοινή έξοδο ο Παπαδόπουλος και η Κοτσαηλίδου παρακολούθησαν την πρεμιέρα του προγράμματος Άγαμοι Θύτες.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!