Πάολα για τη δικαστική διαμάχη των Γιώργο και Βάσω Μαζωνάκη: «Το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις ποτέ»


Συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου παραχώρησε η Πάολα. Μεταξύ άλλων, η επιτυχημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του Βάσω.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση, η Πάολα είπε: «Με τον Γιώργο Μαζωνάκη έχουμε δουλέψει 5-6 φορές μαζί και αυτό κάτι λέει. Έχουμε μία καλή σχέση και αγαπιόμαστε, γουστάρουμε πολύ ο ένας τον άλλον.

Μπορεί να ξέρω καλύτερα από τους ανθρώπους που μιλάνε στα κανάλια για το τι μπορεί να συμβαίνει, αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα μιλήσει γι’ αυτό. Αυτό που μπορώ όμως να πω είναι ότι το χέρι που όχι απλά σε ταΐζει, αλλά σε παραταΐζει, δεν το δαγκώνεις ποτέ!».

Σχετικά με την Μαρίνα Σάττι εξήγησε ότι: «Εγώ την αγαπώ! Τι περιμέναμε; Να ντυθεί σαν την Παπαρίζου, την Καλομοίρα και τη Φουρέιρα; Δεν γίνονται αυτά. Επειδή είναι φίλη μου, νομίζω ότι με το χασμουρητό της μπορεί να ήθελε να πει κάτι. Δεν το έκανε για να μη γίνει μεγαλύτερος ντόρος.

Θα έπρεπε να πει ότι δεν έχει κάτι με την εκπρόσωπο του Ισραήλ, γιατί είναι μία καλλιτέχνης όπως όλοι μας. Αλλά σίγουρα, αυτή η χώρα δεν θα έπρεπε ενώ έχει προκαλέσει τόσο πόνο, αντί να διορθώσει το χάλι της, να πάρει μέρος σ’ ένα ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!