Παντρεύεται γνωστός Έλληνας ράπερ – Το ανακοίνωσε on air


Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του είναι γνωστός Έλληνας ράπερ ο οποίος αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του ALPHA “Happy Day” πως θα παντρευτεί με την σύντροφό του. Κουμπάρος θα είναι ο Νίκος Βουρλιώτης και ο φίλος του, Μπάμπης Αμοργιανός.

Συγκεκριμένα, ο ράπερ Νίκος Παυλίδης, γνωστός και ως Ισορροπιστής, δήλωσε πανευτυχής στο πλευρό της συντρόφου του, Δήμητρας και για πρώτη φορά γνωστοποίησε πως όλα είναι έτοιμα για την ημέρα που θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.

«Ναι παντρευόμαστε, ο γάμος είναι τον επόμενο μήνα! Το άφησα πολύ καιρό, μεσολαβήσανε σεισμοί, καταποντισμοί και πλημμύρες, κορονοϊοί, ότι υπάρχει και νομίζω ότι βγαίνουμε σιγά σιγά στο φως και ήρθε η ώρα να προχωρήσω. Την λένε Δήμητρα, ένας πάρα πολύ σοβαρός άνθρωπος τον οποίο τον σέβομαι και του δείχνω την αγάπη μου, πιστεύω, κάθε μέρα», ανέφερε ο Ισορροπιστής.

«Το ντύσιμό μου θα είναι λίγο Τζέιμς Μποντ κατάσταση» είπε, αποκαλύπτοντας πως θα καλέσει συγκεκριμένους ανθρώπους στον γάμο, ο οποίος θα γίνει σε ένα πολύ ωραίο σημείο της Αθήνας, με θέα την Ακρόπολη.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!